Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dijous, 04 de Juny de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - Sant Adrià de Besòs - 8/7/2010

El CERCAT lliura els premis del IV Concurso de Fotografía Rociera
- Aquest dissabte al MhiC amb l'actuació del grup de sevillanes "Voces de Bohemia"

El CERCAT lliura els premis del IV Concurso de Fotografía Rociera al MhiC. El proper dissabte 10 de juliol, a les 19 hores, tindrà lloc als jardins del Museu d’història de la immigració de Catalunya (MhiC) el lliurament de premis del IV Concurso de Fotografía Rociera del Centro de Estudios Rocieros y Cultura Andaluza en Catalunya (CERCAT).

Abans del lliurament de premis del concurs, es durà a terme una visita al vagó de El Sevillano, que es troba a les instal·lacions del MhiC. Després d’un periode de restauració, aquest vagó, en el que van viatjar molts dels immigrants andalusos a Catalunya, mostra al seu interior una exposició on s’analitza el fenomen de la immigració a Espanya a través del testimoni dels seus protagonistes.

Just després de la visita al vagó de El Sevillano, el grup de sevillanes “Voces de Bohemia” durà a terme una actuació sobre l’escenari on, un cop acabat el concert, es lliuraran els premis del IV Concurso de Fotografía Rociera del CERCAT.

El primer premi, dotat amb 600 euros i diploma, ha estat concedit a Txema Lacunza per la seva obra 'Esperando'; el segon, amb 300 euros i diploma, serà lliurat a Antonio Ruiz per 'Haciendo el camino'; el tercer, dotat amb 150 euros i diploma, serà per María López, per 'En primera fila'; els cinc quarts premis, dotats amb 50 euros cadascú i diploma, es lliuraran a Carolina Aragón, per 'Rocío 4', Pere Pagés per 'El alba marca la salida', Josep Ponsa per 'Flauta i tambor', Ferran Serra per 'Junto al simpecado', i Andreu Noguero per 'Rocío 5'. A l’edició d’enguany s’ha creat un premi especial sota la temàtica "Dones romeres i cofrades", dotat amb 200 euros, que serà concedit a Agustín Padilla per la seva fotografia "Ojos".

L’acte conclourà amb un sopar ofert pel Restaurant Pasa-Tapas, de Barcelona.

Apart del lliurament de premis i l'actuació del grup de sevillanes "Luces de Bohemia", l'acte inclourà una visita al vagó de "El Sevillano". Foto: CERCAT El preu dels tickets és de 25 euros i es poden reservar a:

CERCAT. Tel. 93 462 64 39 - www.elrocio.cat

Restaurante Pasa Tapas (c.Dr. Aiguader 6-8, Barcelona)

Centro Médico CERMASA (Gran Via de les Corts Catalanes, 162, Barcelona)

Raíces Andaluzas. Tel. 93 462 23 01

Radio Unión (c.Almogàvers, 68-70, 7ª planta, Barcelona)


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala