Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dilluns, 27 de Gener de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Juan Vizcaíno. President de Barnabitas - Sant Adrià de Besòs - 28/9/2015

Barnabitas inaugura un nou projecte d'alimentació saludable
- A més, va lliurar 21 ordinadors gràcies a Caixabank Consumer

Divendres passat a la nostra seu social vam tenir la presència d'algun membre de la corporació municipal, Joaquin Sánchez, director de l'àrea de negoci de Caixabank de Sant Adrià, Badalona i Santa Coloma, Carles López, coordinador de la xarxa soci-educativa de la Fundació Pere Tarrés, Jordi Jofra, vice-president de l’Associació de Voluntaris de La Caixa del Barcelonès i Vallès Occidental, i Alfons Sánchez.

Va ser una trobada molt emotiva, un acte per inaugurar dos projectes interns molt importants, un de solidari amb les famílies usuàries del nostre centre obert i un altre la inauguració d'un nou espai saludable, la nostra cuina.

Avui dilluns comencem el nou curs escolar, amb una dada molt especial: l'augment constant dels nostres usuaris. Obrirem amb 161 inscripcions en els diferents projectes: centre obert, aula oberta, estudi assistit i activitats esportives. El que equivalen a 120 nens i joves del nostre territori, que representa un 85% en situació de vulnerabilitat i on hem hagut de deixar en llista d'espera a prop de 20 nens que volien una oportunitat, però per problemes d'espai ha estat impossible. Aquest nombre augmentarà considerablement quan el mes que ve obrim els serveis de punt jove, esplai de dissabtes, classes de castellà, tallers educatius familiars i classes de català.

Barnabitas lliura 21 ordinadors gràcies a Caixabank Consumer. Foto: BarnabitasBarnabitas inaugura un nou projecte d'alimentació saludable. Foto: Barnabitas

En primer lloc es va fer el lliurament de 21 ordinadors CPU amb teclat i ratolí, donats per Caixabank Consumer a la nostra associació, gràcies a la mediació de l’Associació de Voluntaris de La Caixa del Barcelonès i Vallés Occidental. La nostra junta directiva ha considerat, una vegada més, destinar aquests recursos tecnològics a les famílies dels nostres usuaris del centre obert més desfavorits i que no tenen l'oportunitat de disposar d'un equip informàtic per als seus fills. Recordem que aquesta és la segona edició que la realitzem i ja portem prop de 40 ordinadors lliurats a les famílies que més ho necessiten. Felicitats a tots els afortunats i que aquest petit gest sigui del vostre grat i li doneu un molt bon ús.

Després del lliurament dels ordinadors, es va fer la inauguració d'un nou espai al nostre centre obert, la nostra cuina, dins del nostre projecte educatiu alimentació saludable, un treball socioeducatiu per millorar l'alimentació dels nens en situació de risc.

La part econòmica ens condicionava aquest projecte d'alimentació saludable, però gràcies a l'aposta de Caixabank i especialment al seu director d'àrea de negoci, Joaquin Sánchez Pineda, que va apostar per aquesta iniciativa, s'ha pogut tirar endavant.

Aquest projecte defineix l'alimentació sana com a eix vertebrador a través d'un treball transversal amb activitats i tallers adequats a totes les edats, pal·liant els efectes devastadors de la malnutrició caracteritzada pels aliments no adequats per l'edat infantil amb alt percentatge d'ingredients artificials i grassos. Dins d'aquest projecte no oblidem el treball amb l'hort urbà i la gent gran.

Una vegada més gràcies a tots per la seva presència i a tots els col·laboradors i patrocinadors que cada any aposten per recolzar iniciatives socials, entre tots construïm un futur millor per a la infància. I especialment Caixabank Consumer, Caixabank de zona, Ajuntament de Sant Adrià de Besòs i Assoc. De Voluntaris de La Caixa.

 

Notícies RelacionadesHas d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala