Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dimarts, 19 de Febrer de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- - 14/9/2015

Presentat el concert solidari de Gospel i Jazz del 15 d’octubre que promou el Grup Menarini
- A benefici de tres entitats de Badalona

La recaptació del concert que es farà a l’Auditori de Barcelona es fa a benefici de la Fundació Ateneu Sant Roc, Cáritas Diocesana i l’Institut d’Investigació en Ciències de la Salut Germans Trias i Pujol (IGPT). Foto: Comunicació BDNLa sala de premsa de l’edifici El Viver de l’Ajuntament de Badalona ha acollit avui dilluns l’acte de presentació del concert benèfic Gospel & Jazz: notes solidàries per Badalona, que organitza el Grupo Menarini a benefici de tres entitats de Badalona.

L’acte de presentació ha comptat amb la presència de l’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, i del conseller del Grupo Menarini Espanya, Salvador Pons. També hi han estat presents representants de les tres entitats beneficiàries d’aquest concert que tindrà lloc el dijous 15 d’octubre a l’Auditori de Barcelona: la Fundació Privada Ateneu Sant Roc, Cáritas Diocesana de Barcelona i la Fundació Institut d’Investigació en Ciències de la Salut Germans Trias i Pujol.

El conseller General-Manager de Grup Menarini Espanya i LATAM, Salvador Pons, ha explicat que “a Badalona hi ha zones on la pobresa i l'exclusió social són una realitat palpable”. "La música uneix a les persones i, per això, a Menarini hem posat en marxa aquest concert solidari, per estrènyer encara més els nostres lligams amb les entitats que treballen dia a dia per millorar la vida de les persones més desfavorides de la ciutat que ens acull i també per intentar que Badalona sigui un referent en l'àmbit científic-sanitari", ha afegit.

L'alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, ha indicat que “accions com la d’avui són una satisfacció perquè és una mostra que la col·laboració entre el món empresarial i el món de les entitats solidàries fa créixer la ciutat en positiu”. L’alcaldessa ha destacat la trajectòria i la tasca desenvolupada a la ciutat per les tres entitats beneficiàries i ha afirmat que “Menarini és una empresa amb un alt valor de compromís social amb la ciutat”. “L’objectiu és eradicar la pobresa i aquí el món empresarial hi té molt a dir. Des del Govern municipal es treballa per buscar sinergies possibles amb tots els sectors de la societat, per fer un pas endavant i possibilitar un canvi notori a Badalona per aconseguir major igualtat d’oportunitats, menys exclusió i una societat amb menys desigualtats”, ha afegit.

El concert estarà dirigit pel músic i compositor de l’illa Maurici Erwyn Seerutton i interpretat pel Cor de Gospel Sant Cugat de Sant Cugat del Vallès. Les localitats per assistir a l'esdeveniment ja estan a la venda a un preu únic de 15 €, que poden adquirir-se a través de www.notesperbadalona.org o a les taquilles de l’Auditori de Barcelona. A més, s'ha habilitat una "fila 0" per a aquelles persones que vulguin contribuir fent una donació.

Menarini és un grup farmacèutic internacional amb més de 125 anys d'història que està present a més de 100 països d'Europa, Àsia, Àfrica i Amèrica. La seva seu a Badalona, amb una superfície de 15.000 m2, inclou la planta de producció i un dels sis centres d'R + D que el Grup Menarini Internacional té a Europa.

 

 Has d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala