Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dilluns, 15 de Juliol de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - Sant Adrià de Besòs - 1/9/2015

«Falten grups de rock en català i el suport dels mitjans de comunicació»
- Entrevista al grup Okey OK, que actuarà el proper dissabte, 5 de setembre, a la Plaça de la Vila a les 22.30 hores.

Pregunta. Per què el nom d’Okey OK?

Resposta. Volíem un nom internacional, fàcil de recordar, fresc, i després de moltes propostes vam acabar decidint-nos per Okey OK.

P. Expliqueu-me la història del grup. Qui el forma part, quan es va crear i per què?

R. Okey OK va començar com una banda d’institut on ens reuníem els amics per tocar versions dels nostres grups preferits. Era cap al 2010. Mica en mica, vam anar veient que a la gent li agradava i ens ho vam prendre cada cop més seriosament fins arribar on som ara. Okey OK som en Marc Montserrat com a cantant i guitarra, l’Arnau Orriols com a baixista i cantant i en Jaume Caelles, com a bateria.

P. Com definiríeu la vostra música?

R. Enèrgica, moderna i contundent. Intentem fer el que es fa, sobretot, als Estats Units però en català.

El grup Okey OK actuarà el proper dissabte, 5 de setembre, a la Plaça de la Vila a les 22.30 hores, dins de la Festa Major.

P. De què parlen les vostres cançons?

R. De canvis, de la vida, de trobar-se a un mateix, decisions, amor, sexe, una mica un resum de les inquietuds de la gent de la nostre edat.

P. El vostre darrer disc es diu “Karma”. Què espereu del futur?

R. Una mica li vam posar aquest nom justament perquè tot aquest treball que hem fet amb “Karma” tingui els seus fruits en un futur. Toca treballar i en tenim moltes ganes.

P. Quins referents musicals teniu?

R. En tenim molts i de molt variats, ens agrada el Rock, el Pop, el Metal, la música electrònica… “Karma” sona a tot això mesclat i fet un de sol.

P. Hi ha algun festival on us agradaria molt poder actuar?

R. A nivell català ens agradaria tocar al Canet Rock segurament, tot i que n’hi ha molts d’interessants i que ens agradaria tocar. A nivell internacionals ens encantaria algun dia formar part de Warped Tour i tenir la possibilitat d’explorar terres americanes. Però això ja és somiar molt gran, jajaja.

P. Com veieu el panorama de la música catalana?

R. Sembla que ara hi ha molts grups que opten pel català i això és molt bo. Sí que trobem que falten grups de rock, i suport dels mitjans a aquests grups.

P. Com és la vostra relació amb els fans?

R. Molt bona! Sempre que podem intentem quedar-nos una estona després dels concerts a fer-nos fotos amb tothom qui ha vingut al concert. Les xarxes socials també et permeten tenir un feedback molt interessant, twitter sobretot, allà ens escriuen els fans i els sentim molt a prop.

P. Què poden esperar els adrianencs/ques del vostre concert del 5 de setembre a la plaça de la Vila?

R. Molta energia, festa, diversió i rock!

P. Com espereu que us rebi el públic adrianenc?

R. Esperem que els hi agradi “Karma”, que se’l facin seu, que gaudeixin, que ballin, que cantin, que passin una gran nit d’estiu.

 

 Has d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala