Publicitat
Publicitat
Publicitat

Divendres, 14 d'Agost de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Pallarès - Sant Adrià de Besòs - 4/7/2010

El Club Unesco Sant Adrià organitza les jornades multiculturals al MhiC
- Amb poesia, música i sopar

El Club Unesco Sant Adrià organitza les jornades multiculturals al MhiC. -Foto: Montse PallarèsAhir a la tarda, el Club Unesco Sant Adrià va organitzar una jornada multicultural al Museu de la Història de la Immigració a Catalunya (MhiC). Aquesta és una iniciativa que pretén integrar i cohesionar diverses cultures, llengües i nacionalitats, i hi van col•laborar persones i entitats de d’arreu del territori.

L’acte va començar amb l’actuació en directe de Toni Poza, artista i cantautor nascut a Andalusia i que viu a terres catalanes des de fa molts anys. Una barreja de sentiments, poesia i cançó que van servir d’introducció per una tarda en la que es van sentir moltes llengües i es va gaudir de diverses especialitats artístiques. A continuació, un dels socis del Club Unesco, Robert Ruiz, va llegir una sèrie de poemes en català que formen part del llibre “Un vaixell ple de poemes”, una obra que recull poemes dedicat a la defensa dels drets fonamentals de tots els nens i nenes del món.

També va participar en l’acte la coral de Sant Roc, que en un ambient familiar i distés va oferir un repertori molt variat de cançons en català, castellà i francès. La coral de Sant Roc, dirigida per Marta Giralt, ja va participar anteriorment en el concert solidari per Haití, i tot i ser una formació relativament jove – van començar fa poc més d’un any- tenen molta energia i ganes de fer. De forma improvisada, el president de Cat-Arif, Mohammed Amanchicha, va llegir una poesia escrita per ell en tamazigh, desprès d’una breu introducció a la cultura i història del poble amazig.

Al mateix temps, el grup solidari És l’hora va muntar una petita carpa informativa on es podien comprar cds i llibres de Toni Poza, així com refrescos i aigua. Com a cloenda es va procedir al sopar, que consistia en diversos plats que havien aportat tots els assistents. En definitiva, una jornada de sabors, sons i visions de diversos móns integrats en un mateix espai.

L’acte va començar amb l’actuació en directe de Toni Poza, artista i cantautor . - Foto: Montse PallarèsRobert Ruiz va llegir una sèrie de poemes en català que formen part del llibre “Un vaixell ple de poemes”. - Foto: Montse PallarèsLa coral de Sant Roc va oferir un repertori molt variat de cançons en català, castellà i francès. - Foto: Montse PallarèsUn sopar amb sabors d'arreu del món. - Foto: Montse PallarèsEl grup solidari És l’hora va muntar una petita carpa informativa on es podien comprar cds i llibres de Toni Poza, així com refrescos i aigua. - Foto: Montse PallarèsLlibres i cds de Toni Poza es podien adquirir a l'estand del grup solidari És l'hora. - Foto: Montse PallarèsEl president de Cat-Arif, Mohammed Amanchicha, va llegir una poesia escrita per ell en tamazigh. - Foto: Montse Pallarès

 

Notícies Relacionades


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala