Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dijous, 21 de Març de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - - 25/8/2015

Activitats més destacades a la Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona per a aquest mes de setembre
- Lectura de contes per motivar la tornada a l’escola, exposicions i una conferència sobre els Beatles, entre d'altres

La Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona ha programat diverses activitats per a aquest mes de setembre que inclouen una conferència relacionada amb el 50è aniversari de l’únic concert que els Beatles van fer a Barcelona, lectura de contes populars per motivar la tornada a l’escola, exposicions i un espectacle infantil, entre altres.

LES BIBLIOTEQUES COMMEMOREN EL 50 ANIVERSARI DE L’ÚNIC CONCERT QUE ELS BEATLES VAN FER A BARCELONA

CONFERÈNCIA: ‘Els Beatles a Espanya 50 anys després’

El dimecres 23 de setembre, a les 19 hores, la Biblioteca Canyadó i Casagemes – Joan Argenté acollirà aquesta conferència, que anirà a càrrec de Magí Crusells, professor d’Història Contemporània de la UB i comissari de l’exposició ‘Que arriben els Beatles!’. Aquesta exposició es pot visitar a la Sala Josep Uclés del Centre Cultural El Carme (Francesc Layret 78-82) fins al 15 de novembre.

APARADORS: Les biblioteques mostren material dels Beatles

Fins al 15 de novembre, les biblioteques de Badalona mostren el material disponible en préstec sobre els Beatles per conèixer millor aquest grup.

AQUEST MES ENS VISITA...

L’escriptor badaloní Francesc Planas serà el dilluns 21 de setembre, a les 19 hores, a la Biblioteca Llefià-Xavier Soto per compartir la tertúlia literària que tractarà sobre el seu llibre ‘El professor de Coimbra’, una novel·la negra que va guanyar el Premi Ferran Canyameres, 2013.

EXPOSICIONS

ASSOCIACIÓ LECTURA FÀCIL: ‘10 anys fent lectors’

Aquesta exposició, organitzada per l’Associació Lectura Fàcil i la Diputació de Barcelona, es podrà veure del 10 de setembre a l’1 d’octubre, a la Biblioteca Canyadó i Casagemes – Joan Argenté. Es tracta d’una retrospectiva dels 10 anys de funcionament de l’Associació de Lectura Fàcil i coincideix amb l’estrena de les tertúlies de català fàcil que es faran a la Biblioteca Canyadó i Casagemes – Joan Argenté. La inauguració de l’exposició serà el dijous 10 a les 18 hores.

L’HORA DEL CONTE

CONTES PER MOTIVAR LA TORNADA A L’ESCOLA: ‘No vull anar a l’escola’, d’Stephanie Blake

Dijous 17, a les 18 hores, a la Biblioteca Sant Roc

Dijous 24, a les 18 hores, a la Biblioteca Can Casacuberta

TASTET DE CONTE: ‘L’Endrapasomnis, de La Tresca i la Verdesca i Teatre al Detall

Dimarts 29, a les 18 hores, a la Biblioteca Canyadó i Casagemes – Joan Argenté. Es tracta d’una activitat paral·lela de la programació de teatre. Hi col·labora La Xarxa.

ALTRES ACTIVITATS

La vídua del pintor Josep Villaubí, M. Teresa Roca, farà donació a la Biblioteca Canyadó i Casagemes – Joan Argenté d’un quadre del pintor.

 

 Has d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala