Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dimarts, 19 de Novembre de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Pallars - Sant Adri de Bess - 1/7/2010

Es disputa el primer Torneig Volei Platja 2x2 a Sant Adri
- En dues categories, femenina i masculina

Primers i segons classificats, junt amb Aitor Gamen, president del Club Voleibol Sant Adrià, i Juan Carlos Ramos, regidor d'esports. - Foto: Montse PallarèsEl diumenge 27 de juny a la platja del parc del Litoral de Sant Adrià de Besòs es va gaudir d’una solejada jornada esportiva. El Club Voleibol Sant Adrià va organitzar el primer Torneig de Volei Platja 2x2, que va comptar amb un alt nivell de participació. L’esdeveniment va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Adrià, Esports Oller, el Beach Club El Péndulo i el Bar Familiar.

Tant a la categoria femenina com a la masculina es va assolir el límit màxim de places per jugar el torneig, un indicatiu de les ganes i l’interés que va suscitar aquesta activitat. En total, van participar 32 parelles (16 de cada categoria) provinents de diversos punts de la geografia catalana. A nivell local, cinc parelles femenines del municipi van demostrar la seva alta capacitat de joc, arribant una d’elles a quarts de final.

Al mateix temps i en una pista annexa, es va disputar un torneig popular de 4 contra 4 en el que van participar jugadores, familiars i amics del club. En definitiva, es van disputar més de 80 partits al llarg del dia en cinc pistes de joc diferents.

En la categoria femenina es va alçar com a guanyadora la parella formada per les barcelonines Miriam Fernández i Elena Biosca, i en la categoria masculina van quedar com a campions Albert Aquilina, de Barcelona, i Andrés Herrera, de Vilanova. Els primers i segons classificats de cada categoria van rebre un trofeu cadascú. El regidor d’esports de l’Ajuntament, Juan Carlos Ramos, i el president del Club Voleibol Sant Adrià, Aitor Gamen, van ser els encarregats de fer l’entrega dels guardons.

Val a dir que el Club Voleibol Sant Adrià es va crear el juny de l’any passat i té com a objectiu la promoció i pràctica del voleibol i el volei platja a la nostra ciutat. Tot aquell que hi estigui interessat pot contactar a través del seu correu electrònic: clubvoleibolsantadria@gmail.com

Últim partit disputat en la categoria femenina. - Foto: Montse PallarèsRemat d'una jugada amb les Tres Xemeneies sempre presents. - Foto: Club Voleibol Sant Adrià.Aitor Gamen amb els participants del torneig. - Foto: Yolanda Hueso

 Has d'identificar-te per escriure comentaris. Si no ests registrat, pots fer-ho aqu
| Edici impresa pdf | Edici impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © rea Bess | Tots els drets reservats.


C/ Bess, n 7 - Sant Adri de Bess - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: Jos Alcal | Produccin: Montse Saez | Administracin | Web master: Jose Mejas | Informtica: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala