Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dilluns, 06 de Juliol de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- - 9/6/2015

Ferran Falcó: “Demà demanaré a la militància de Convergència un sí a la investidura de Dolors Sabater com a gest de confiança cap a la candidata fet des de la discrepància política”
- Destaca que “és important que el nou govern actuï amb humilitat i amb capacitat de diàleg”

Ferran Falcó: “Demà demanaré a la militància de Convergència un sí a la investidura de Dolors Sabater com a gest de confiança cap a la candidata fet des de la discrepància política”. Foto: CiU BDNEl president del grup municipal de Convergència i Unió a l’Ajuntament de Badalona, Ferran Falcó, ha valorat de forma positiva la reunió que els regidors electes de la formació varen mantenir ahir a la tarda amb representants de Guanyem Badalona, una trobada que es va produir després de la de divendres amb ERC.

Falcó ha explicat que durant la trobada es va lliurar un document amb plantejaments que CiU considera que el nou govern hauria de tenir en compte, i ha manifestat que “hi ha acords en alguns aspectes i desacords en altres, perquè representem projectes polítics diferents”.

En aquest sentit, Falcó ha dit que “l’important en aquest moment és tancar l’etapa del PP i obrir-ne una altra marcada pel diàleg, una actitud que esperem de la candidata Dolors Sabater”. És per això que ha anunciat que “a l’assemblea de militants de Convergència de demà dimecres demanaré el vot afirmatiu a la candidata Sabater, no per la formació a la que representa sinó pel seu perfil personal i com a gest de confiança cap a ella davant el repte que té”.

A més a més, Falcó ha dit que “un vot afirmatiu és un gest important per a iniciar positivament un mandat on actuarem des de l’oposició amb voluntat de fer aportacions perquè la ciutat vagi endavant”, i ha afegit que “és bo per Badalona que tingui una alcaldessa de perfil sobiranista”.

Pel que fa al vot dels dos regidors del futur grup municipal de CiU, Falcó ha explicat que el proper dissabte els regidors actuen a títol personal, ja que els grups no es constitueixen formalment fins després del ple d’investidura. En aquest sentit, Falcó ha dit que si l’assemblea de militants de Convergència ho avala ell votarà a favor de la candidata Sabater a títol personal, entenent que el regidor d’Unió pugui abstenir-se, “perquè hi ha raons i arguments també per a abstenir-se, de la mateixa manera que es pot votar un sí desvinculat del programa i del partit de la candidata, pensant en el seu perfil i en la necessitat d’expressar-li un gest de suport que ens porti a una forma de fer basada en el diàleg i la humilitat de qui liderarà el nou govern de Badalona”.

Text: CiU Badalona

 

 


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala