Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dimarts, 19 de Febrer de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- - 2/6/2015

6.300 infants de Badalona participaran a partir de demà en la 14a Trobada de nens i nenes dansaires de les escoles de la ciutat
- La Trobada es farà els dies 3, 4 i 5 de juny al Palau Municipal d’Esports

Un total de 6.300 nens i nenes de 30 escoles de la ciut6.300 infants de Badalona participaran a partir de demà en la 14a Trobada de nens i nenes dansaires de les escoles de la ciutatat participaran a la 14a Trobada de nens i nenes dansaires de les escoles de Badalona, que es farà els dies 3, 4 i 5 de juny, al Palau Municipal d’Esports (carrer de Ponent, 143-161). A la Trobada, que començarà, aquests tres dies, a les 10 hores i s’acabarà a les 12 hores, hi prendran part infants des de P3 fins a 4t de primària.

La Trobada l’organitza el Grup de Treball de Mestres de Músic, el Servei Educatiu-Centre de Recursos Pedagògics de Badalona del Departament d’Ensenyament de la Generalitat i l’Ajuntament de Badalona. En l’edició d’enguany també hi col·laboren l’Esbart Sant Jordi de l’Orfeó Badaloní, Badalona Sardanista, Voluntaris Badalona i l’Escola d’Art i Superior de Disseny Pau Gargallo. Precisament un alumne de l’EASD Pau Gargallo és el creador de la nova imatge gràfica de la Trobada.

La Trobada comptarà també amb l’actuació el grup de grallers So Nat, que interpretarà la música d’algunes danses.

El Grup de Treball de Mestres de Música, vinculat al Pla de Formació del Professorat de Badalona, organitza a més, diferents activitats a l’entorn de la dansa popular catalana i d’arreu del món que culminen a final de curs en la Trobada de nens i nenes dansaires al Palau Municipal d’Esport. Entre aquestes activitats s’organitzen sessions formatives per als/les mestres de música; treball a l’aula al llarg del curs amb els alumnes, sessions de treball quinzenals entre els/les mestres de música de diferents escoles per crear propostes didàctiques, intercanviar material, etc.

Els objectius que es pretenen aconseguir són:

· Apropar la música als nens i les nenes mitjançant la dansa

·Despertar la il·lusió i potenciar la responsabilitat dels infants per compartir una tasca col·lectiva amb altres escoles

·Potenciar la coordinació psicomotriu dels infants i la seva relació amb l’espai

·Promoure la interculturalitat a través del coneixement de danses d’arreu del món i tradicionals catalanes

·Implicar diferents col·lectius en un mateix projecte: infants, mestres, especialistes de música i d’educació física, famílies, entitats i institucions

Les 30 escoles que participen en la 14a Trobada de nens i nenes dansaires de les escoles de Badalona són les següents:

· Dimecres, 3 de juny: Baldiri Reixac, Feliu i Vegués, Folch i Torres, Joan Coret, Joan Llongueras, Joan Miró, Josep Boada, Les Ciències, Salvador Espriu.

·Dijous, 4 de juny: Badalona Port, Bufalà, Jungfrau, Llorens Artigas, Margarida Xirgu, Pau Picasso, Pere de Tera, Rafael Alberti, Santíssima Trinitat, Sant Jordi, Ventós Mir.

·Divendres, 5 de juny: Antoni Botey, Baldomer Solà, Gitanjali, Ítaca, Josep Carner, Llibertat, Planas i Casals, Progrés, Rafael Casanova, Sant Domènec Savio.

 

 

 

 Has d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala