Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dissabte, 08 d'Agost de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - Sant Adrià de Besòs - 26/5/2015

La Mina analitza els 15 anys del Pla de Transformació a la XXIV Setmana Cultural
- Del 2 al 6 de juny, organitzada per entitats i serveis del barri

La Mina analitza els 15 anys del Pla de Transformació a la XXIV Setmana CulturalDes del proper dimarts, 2 de juny, i fins el dissabte dia 6, el barri de la Mina analitzarà els 15 anys del Pla de Transformació del barri. Amb la participació de totes les entitats del barri i algunes de la resta de la ciutat (Acollida Matinal de l’Escola Mediterrània, Alfa Costura-Col·lectiu Alfabetització, Arxiu Històric de la Mina, Associació Casal Infantil La Mina, Associació de Comerciants de la Mina, Associació de Dones Adrianenes, Associació de Dones IRIS, Associació de Veïns de la Mina, Associació Esportiva Fòrum La Mina, Associació Gitana de Joventut, Igualtat i Progrés, Associació Juvenil Barnabitas, Biblioteca Font de la Mina, CAP la Mina, Casal Cívic Espai Cultural Font de La Mina, Capsa de Jocs, Casal de l’Avi, Casal dels Infants–ASB, Centro Cultural Gitano, Club de Lluita de La Mina, desdelamina.net, Escola Cascavell, Escola d’Adults Manuel Fernández, Escola Mediterrània, Escola Mediterrània, Espai Jove, Fundació Privada Pere Closa, Institut Fòrum 2004, Jocs de La Mina (I love Mina), Las Fucheras de La Mina, Plataforma d’Afectats per la Hipoteca i el Capitalisme, Plataforma d’Entitats, Veïns i Veïnes de la Mina, Pro A Mina, Ràdio La Mina, Salesians Sant Jordi – PES La Mina (Grupo Unión)), la setmana cultural té com a títol “15 anys del Pla de Transformació. Cap a on anem?” i preten amb les seves activitats donar a conèixer el barri, reflexionar sobre la seva realitat i pensar el seu futur.

La XXIV Setmana Cultura de La Mina comença el dimarts, 2 de juny, a les 9 h., amb una classe oberta d’exercici físic a l’aire lliure davant de l’ambulatori a càrrec del CAP La Mina. A les 18 hores, es durà a terme a la Biblioteca Font de la Mina l’activitat “L’Olivia arriba a la biblioteca”, per infants entre 3 i 8 anys. I a les 19 hores, es durà a terme la inauguració oficial, a la Sala Pinós de la mateixa biblioteca, amb les actuacions de Pro A Mina i el Club de Lluita de La Mina. Es llegirà el manifest de la setmana cultural i s’inaugurarà la mostra d’entitats i serveis, que es durà a terme el dimecres 3 i el dijous 4 a la Biblioteca Font de la Mina.

Entre les activitats destaquen la presentació del projecte “I love Mina”, de Jocs de La Mina (dimecres, 3 de juny, a les 17.30 h.), l’assemblea del barri (dimecres, 3 de juny, a les 19 hores), i el Memorial de la presó de dones de Les Corts i el record de les dones afusellades al Camp de la Bota (dijous, 4 de juny, a les 19 h.). Tots els actes, a la Biblioteca Font de la Mina.

El punt final de la XXIV Setmana Cultural de La Mina serà un recorregut a peu pel barri, relacionat amb el Pla de Transformació i Amenitzar pel Cor Desacord. De 10 a 14 hores, al PES La Mina (c. Mar, s/n).

Poden trobar tota la programació a https://www.facebook.com/SetmanaCulturalMina, on també es penjaran fotografies i cròniques de totes les activitats.

 

 

Notícies Relacionades


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala