Publicitat
Publicitat
Publicitat

Diumenge, 09 d'Agost de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- - 23/6/2010

El 3 de juliol es jugarà al pavelló de La Plana de Badalona el partit contra la malària
- La recaptació d’aquest partit solidari es destinarà a contribuir en la lluita contra aquesta malaltia

Els responsables del partit solidari mostren la samarreta amb la que es jugarà. Foto: DKVEl Pavelló de La Plana serà l’escenari on el dissabte 3 de juliol, a les 17.30 hores, es jugarà el partit contra la malària amb l’objectiu de recollir fons per lluitar contra aquesta malaltia. El partit ha estat presentat avui dimarts a l’Ajuntament de Badalona en el decurs d’una roda de premsa que ha comptat amb la presència del regidor d’Esports i Joventut, Albert Tomàs; del president del Joventut de Badalona, Jordi Villacampa, dels patrons de la Fundació You First Foundation, organitzadora d’aquest partit, Enrique de la Rubia i Anicet Lavodrama, i del representant del Centre de Recerca en Salut Internacional de Barcelona (CRESIB), Daniel Tanzer.

El partit contra la malària del 3 de juliol enfrontarà el Team Vida contra el Team Deporte i comptarà amb la participació d’exjugadors de básquet de la talla de Jordi Villacampa, Tomàs Jofresa, Jordi Pardo, José Luis Indio Díaz, Santi Abad, Andrés Jiménez, Carles Marco, Miguel Ángel Reyes, Tamara Abalde i el porter d’handbol David Barrufet, entre molts altres esportistes. A més, dos dels entrenadors seran Josep Lluis Cortés i Rafa Vecina.

Les entrades per presenciar aquest partit al Pavelló de La Plana tindràn un preu de 5 euros. La recaptació aconseguida en aquest partit anirà destinada a contribuir en la lluita contra la malària. Concretament, la Fundació You First Foundation adquirirà xarxes mosquiteres que es distribuiran per països que lluiten contra la incidència de la malària.

You First Foundation va ser creada l’any 2008 amb l’objectiu d’integrar socialment els joves a través de l’esport, utilitzant els seus valors per fomentar la seva formació i capacitació. Aquest és el segon partit contra la malària que organitza aquesta fundació.

Els organitzadors del partit han destacat que la malària es pot tractar i prevenir i que aquesta malaltia és actualment la principal causa de mort en menors de cinc anys a l’Àfrica subsahariana. També han explicat que cada dia moren unes 3.000 persones a causa de la malària i que ja ha quedat demostrat que la col·locació de xarxes mosquiteres redueix de manera molt important el risc d’infecció per aquesta plaga.

El regidor d’Esports i Joventut de l’Ajuntament de Badalona, Albert Tomàs, ha dit que és un honor que Badalona, la ciutat bressol del basquetbol, pugui acollir la celebració del segon partit contra la malària ja que la lluita contra aquesta malaltia és una lluita de tots.


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala