Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dijous, 14 de Novembre de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sez - - 16/5/2015

L'eurodiputat d'ICV-EUiA Ernest Urtasun i el Secretari General del PCE Jos Luis Centella abracen la llista eco-socialista per canviar Badalona
- Carlos Jimnez Villarejo, fundador de PODEMOS, donar suport a lex Maas i la candidatura d'ICV-EUiA-EP Badalona

L'eurodiputat d'ICV-EUiA Ernest Urtasun i el Secretari General del PCE José Luis Centella abracen la llista eco-socialista per canviar Badalona. Foto: EuropapressCarlos Jiménez Villarejo donarà suport a la candidatura d'ICV-EUiA-EP Badalona i a Àlex Mañas, cap de la llista eco-socialita. Així ho ha anunciat el candidat dels verds a l'Alcaldia de Badalona durant l'acte central de campanya que ha tingut lloc aquesta tarda al barri badaloní de Llefià. A la trobada, que ha conglomerat un centenar de veïns i veïnes, l'eurodiputat Ernest Urtasun i el Secretari General del PCE i diputat al Congrés José Luis Centella, han intervingut per a lloar la figura de Mañas, el candidat eco-socialista a l'Ajuntament de Badalona.

Ernest Urtasun ha reivindicat la figura de Mañas com "la millor opció per a l'Alcaldia de Badalona" i ha recordat que ICV-EUiA, amb l'actual candidat al capdavant, va ser la primera força en denunciar el problema del deute dels Ajuntaments i la ineficàcia que això comportava per al benestar social dels veïns i veïnes. En aquest sentit, l'eurodiputat ha afirmat que "ICV-EUiA-EP és la força que més ha fet pels drets dels badalonins i les badalonines els darrers quatre anys". Urtasun ha reivindicat la trajectòria de Mañas a l'oposició i ha assegurat que "ICV-EUiA-EP és la candidatura que disposa de més eines per a construir una alternativa real de govern a Badalona".

En la mateixa línia s'ha expressat el Secretari General del Partit Comunista d' Espanya i diputat al Congrés José Luis Centella, qui ha posat de manifest la necessitat d'un "gir de 180º que faci de Badalona la casa de tots els seus ciutadans". A més, Centella ha lloat l'honestedat i l'escalf que des d'ICV-EUiA-EP s'ha mostrat sempre a peu de carrer: "no estem amb la gent, nosaltres som la gent", ha sentenciat el diputat.

Per la seva banda, Àlex Mañas ha subratllat que "l'objectiu de la candidatura no és derrotar a ningú; és desterrar la desigualtat social i la corrupció de la ciutat de Badalona". Durant un discurs entorn les polítiques de benestar social, el candidat eco-socialista a l'Ajuntament de Badalona ha explicat els eixos del programa d'ICV-EUiA-EP per canviar Badalona: programa de Rescat Social, lluita contra la corrupció, polítiques públiques d'ocupació i democràcia participativa. "Volem fer de Badalona la capital de la democràcia particiva a l'Estat Espanyol", ha manifestat en aquest sentit. Pel que fa a les polítiques adreçades al barri de Llefià, on ha tingut lloc l'acte, l'alcaldable ha anunciat propostes com la recuperació del centre cívic del barri i la creació d'un centre de formació professional a la zona Sud de la ciutat que atengui i s'adreci específicament a les necessitats dels veïns i veïnes de barris com Llefià o La Salut.

Text: ICV-EUiA Badalona

 

 

 Has d'identificar-te per escriure comentaris. Si no ests registrat, pots fer-ho aqu
| Edici impresa pdf | Edici impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © rea Bess | Tots els drets reservats.


C/ Bess, n 7 - Sant Adri de Bess - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: Jos Alcal | Produccin: Montse Saez | Administracin | Web master: Jose Mejas | Informtica: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala