Publicitat
Publicitat
Publicitat

Divendres, 07 d'Agost de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- - 21/5/2015

La CUP-Badalona celebra l’acte final de campanya en suport a Guanyem Badalona en Comú amb un acte politicomusical
- ‘Capgirem Badalona’ ha comptat amb la participació de Cesk Freixas, Albert Avilés i Francesc Ribera, ‘Titot’

La CUP-Badalona celebra l’acte final de campanya en suport a Guanyem Badalona en Comú amb un acte politicomusical. Foto: CUPLa CUP ha celebrat el final de la seva campanya en suport de Guanyem Badalona en Comú amb un acte amb format polític i musical que ha tingut, com a plat fort, la participació de Cesk Freixas, Albert Avilés i Francesc Ribera, ‘Titot’.

Al començar l’acte, la número 3 de la llista per Guanyem Badalona, Laia Sabater, ha declarat que la CUP dóna suport a la candidatura ciutadana perquè “avança cap a la unitat popular, és assembleària, és un projecte de ruptura democràtica i vol retornar el poder al poble”.

A continuació, Sabater ha donat pas a Albert Avilés, baixista del grup Ebri Knight, que hi ha assistit en substitució de Jordi Montañez. Avilés ha destacat que ell “pertany a un grup musical que funciona de manera assembleària” i que és per això que considera que, pel seu funcionament, “Guanyem Badalona és un exemple de feina, de teixit i d’esperit guanyador”. Avilés també ha llegit un missatge de part de Jordi Montañez, que no hi ha pogut assistir a causa d’una lesió, en què deia que “cal netejar Badalona del franquisme i del feixisme que governa la ciutat”.

El següent a participar ha estat el cantautor Cesk Freixas, que ha interpretat alguns dels seus temes i que ha acabat la seva actuació amb L’estaca de Lluís Llach, que ha posat el públic dret. En un breu parlament, Freixas ha dit que “la situació a Badalona és excepcional i que votar Guanyem Badalona és l’única garantia per construir una ciutat inclusiva, democràtica i lliure de feixisme”.

A continuació, ha estat el torn de Francesc Ribera, Titot`, cantant del grup Brams i regidor de la CUP a Berga. Ribera ha comentat que a Berga encaren les eleccions amb molta il·lusió perquè les enquestes els són favorables i els donen opcions a obtenir l’alcaldia. Després de fer un repàs de la trajectòria de la CUP en aquella població, Ribera ha dit que espera que el 24M pugui celebrar la victòria a la seva ciutat i brindar per la victòria de Guanyem a Badalona.

Finalment, la número 1 de la llista de la candidatura ciutadana, Dolors Sabater, ha tancat l’acte dient que “els darrers anys alguna cosa ha fallat en la democràcia, perquè s’ha corromput i estem anant enrere”, i ha afegit que “ara tenim l’oportunitat de fer les coses d’una altra manera, i la capacitat de transformar i de decidir una nova Badalona”.

Text: CUP Badalona

 

 


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala