Publicitat
Publicitat
Publicitat

Diumenge, 12 de Juliol de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - - 11/5/2015

Garcia Albiol es compromet a tirar endavant els dos primers trams dels laterals de la C-31 en el proper mandat
- Aquests trams van de l’Avinguda President Companys a Coll i Pujol i tenen un cost de prop de quatre milions d’euros

Garcia Albiol es compromet a tirar endavant els dos primers trams dels laterals de la C-31 en el proper mandat. Foto: PP Badalona El candidat del Partit Popular a la reelecció al front de l’alcaldia de Badalona, Xavier Garcia Albiol, s’ha compromès avui “a tirar endavant dos dels tres trams pendents de construcció dels laterals de la C-31 al seu pas per la ciutat i a finalitzar-los durant el proper mandat” si torna a ser escollit alcalde.

Es tracta del tram que va de l’Avinguda President Companys a l’Avinguda Martí Pujol i del que va d’aquesta avinguda fins al carrer Coll i Pujol. En total, els dos trams sumen 1.150 metres i la seva construcció tindria un cost de prop de quatre milions d’euros. Xavier Garcia Albiol ha explicat que aquesta és una obra “molt important per a la ciutat, per les seves connexions i per intentar anar retirant del centre de la ciutat el trànsit de vehicles de pas que circula en direcció Barcelona”.

El candidat a la reelecció ha recordat que aquesta obra li correspon fer-la a la Generalitat de Catalunya i que porta un retard de 20 anys. “Badalona no pot estar aturada perquè la Generalitat no vulgui invertir en la nostra ciutat”, ha assegurat Garcia Albiol, “i per això, el meu compromís, si la Generalitat no compleix la seva obligació de construir els laterals de la C-31, és que al llarg dels propers 4 anys ho farem nosaltres des de l’Ajuntament”, ha afirmat.

Garcia Albiol ha destacat també el fet que la seva tasca al front de l’Ajuntament en els darrers quatre anys l’avala. “Quan un assumeix compromisos ha de tenir credibilitat i nosaltres en tenim perquè justament en un moment econòmicament complicat com l’actual hem estat capaços de desbloquejar projectes que portaven aturats molts anys, com és el cas de l’estadi municipal de futbol i del canal del port”, ha manifestat.

Garcia Albiol ha recordat que les expropiacions que s’havien de fer a aquest tram entre President Companys i Coll i Pujol estan resoltes i que, per tant, no hi hauria problema per iniciar les obres.

La seva proposta implica també, segons ha explicat, continuar treballant per anar resolent també les expropiacions que s’han de fer al barri de Sant Crist, perquè més endavant es pugui fer el tercer tram que faltaria. De fet, Xavier Garcia Albiol ha recordat que el problema dels laterals “afecta de manera general tots els veïns de Badalona i de manera molt especial els veïns del barri de Sant Crist”.

 

 

Notícies Relacionades


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala