Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dijous, 14 de Novembre de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sez - - 21/4/2015

El Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN) celebra el 20 aniversari de la seva creaci els dies 24 i 25 d’abril amb diversos actes commemoratius
- El director adjunt de La Vanguardia, el badalon Enric Juliana, i l’expert en nova economia Marc Vidal pronunciaran dues confernc

El Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN) celebra el 20è aniversari de la seva creació els dies 24 i 25 d’abril amb diversos actes commemoratius. Foto: Comunicació BDNEl Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN), ubicat al carrer de Marcus Porcius, 1, al polígon de Les Guixeres, ha preparat els dies 24 i 25 d’abril tot un seguit d’actes per celebrar el 20è aniversari de la seva creació. Totes les activitats estan organitzades per l’Ajuntament de Badalona i Reactivació Badalona SA, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona. L’acte institucional de commemoració tindrà lloc a l’auditori de l’edifici del BCIN el divendres 24 d’abril, a les 19 hores, i estarà presidit per l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol.

Com a punts més destacats del programa cal destacar dues conferències que se celebraran divendres 24 a la tarda. A les 19.15 hores hi haurà la intervenció del director adjunt de La Vanguardia, el badaloní Enric Juliana, que parlarà de l’actualitat político-econòmica de l’eix Barcelona-Madrid. Tot seguit, a les 20 hores, serà l’emprenedor Marc Vidal qui pronunciarà la seva conferència sobre nova economia. Per assistir a qualsevol dels actes o a les ponències cal confirmar l’assistència a bcinc@bcin.cat o trucant al telèfon 93 464 80 00.

L’endemà dissabte 25, el BCIN acollirà una jornada de portes obertes i diverses actvitats lúdico-esportives. Cal destacar una ‘flashmob’ i la presentació de les tècniques de l’entrenament funcional (‘Functional training’) que utilitzen els esportistes d’elit.

Programa d’actes de divendres 24 d’abril

·A les 15.30 hores: sessió d’Speed Networking

·A les 18.30 hores: entreteniment d’esgrima

·A les 19 hores: acte institucional

·A les 19.15 hores: intervenció d’Enric Juliana, director adjunt de La Vanguardia

·A les 19.45 hores: conferència de Luís Noya sobre la ‘súper band’

·A les 20 hores: conferència de Marc Vidal, emprenedor i consultor en nova economia

·De 20.45 a 22 hores: tallers empresarials, aparador comercial, maridatges i degustacions gastronòmiques

Programa d’actes de dissabte 25 d’abril

·De 10 a 12 hores: ‘flashmob’

·D’11 a 13 hores: activitats vàries (tai-txi, bàsquet, castellers, esgrima, ‘training camp’, txi-kun, futbol i batucada)

·Durant tot el matí: campionats i demostracions per a nois i noies de 3r d’ESO o cursos superiors

El BCIN, una eina de promoció econòmica de la ciutat

L’edifici del BCIN es va inaugurar el 28 d’abril de 1995, en un acte presidit pel que aleshores era vicepresident del Govern espanyol, Narcís Serra, i per l’alcalde de Badalona, Joan Blanch. Un dels seus objectius fundacionals era convertir-se en una eina de promoció econòmica de la ciutat. L’edifici singular del BCIN, obra dels arquitectes Antoni Poch i Jordi Moliner, va néixer com un edifici intel·ligent, dotat de tots els avenços tecnològics d’aquella època.

En aquests moments, el nivell d’ocupació del centre d’empreses del BCIN arriba al 95% de la seva capacitat. Pel que fa al centre de convencions, l’any passat va acollir uns 300 actes.

 

 Has d'identificar-te per escriure comentaris. Si no ests registrat, pots fer-ho aqu
| Edici impresa pdf | Edici impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © rea Bess | Tots els drets reservats.


C/ Bess, n 7 - Sant Adri de Bess - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: Jos Alcal | Produccin: Montse Saez | Administracin | Web master: Jose Mejas | Informtica: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala