Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Diumenge, 19 de Gener de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Sant Adrià de Besòs - 21/4/2015

Joan Callau presenta la seva candidatura a mantenir l'alcaldia pel PSC
- En un Ateneu Adrianenc ple a vessar, va comptar amb la presència de Sito Canga, Miquel Iceta i Javi López.

Joan Callau, durant la seva intervenció el passat divendres. Foto: PJEl divendres 17 d'abril el Partit Socialista de Sant Adrià de Besòs va presentar a l’Ateneu Adrianenc, davant més de 200 persones, la seva candidatura a les eleccions municipals del proper maig.

A l'acte encapçalat per Joan Callau, alcaldable del PSC de Sant Adrià, i Sito Canga, primer secretari del PSC a Sant Adrià, van acompanyar el primer secretari del PSC Miquel Iceta, i l'Eurodiputat Javi López. Els quatre oradors van coincidir que la renovació d'idees i persones així com aplicar mesures de transparència i regeneració democràtica són a l'ADN dels socialistes catalans.

Tant Sito Canga, Javi López i Miquel Iceta van elogiar la valentia de Callau per assumir la responsabilitat de prendre les regnes de l'Ajuntament en plena crisi econòmica. També van reconèixer els seus valors socialistes, la seva honradesa i la voluntat de seguir treballant pels veïns i veïnes de Sant Adrià i finalment li van desitjar tots els èxits i felicitacions a les properes eleccions municipals.

Joan Callau comunicà als assistents les polítiques que vol seguir impulsant després d’haver fet un anàlisi a fons de la realitat del municipi per tal de portar a la pràctica les decisions que millor s'adaptin a les necessitats de la ciutat. Abans de començar a desgranar els eixos del seu programa electoral va presentar un per un els membres de la llista electoral, un equip format per dones i homes de diferents edats com de diferents perfils professionals. També en el seu equip convergeixen, com independents, coneguts líders de l'àmbit associatiu, de la cultura i de l'art adrianenc.

Miquel Iceta, durant la seva intervenció el passat divendres. Foto: PJSito Canga, durant la seva intervenció el passat divendres. Foto: PJ

L'Ateneu Adrianenc es va omplir a vessar. Foto: JPJoan Callau i Sito Canga s'abracen a l'acabar l'acte de presentació de la candidatura socialista a les eleccions municipals. Foto: JP

La finalitat principal de l’Ajuntament socialista és millorar la ciutat, seguir desenvolupant programes i serveis socials, el foment de l’ocupació a través de la Promoció Econòmica i l’Educació, potenciar l’Escola Municipal Emprenedora, el concurs d’Idees de Negoci, la recuperació de la platja, dels espais públics, i incrementar les oportunitats de generar llocs de treball, entre d’altres. En quan les 3 Xemeneies, explicà que han de servir bàsicament per millorar Sant Adrià, però aquesta millora ha de revertir, per sobre de tot, en la gent, en els adrianencs i les adrianenques.

També manifestà que l’Universitat serà un gran impuls per a la nostra ciutat i en especial en la investigació, que serà un referent a nivell europeu. Callau va acabar la seva intervenció dient que queda molta feina a fer. Tot un futur per conquerir. Els socialistes volem portar Sant Adrià on li pertoca. Volem ser, volem fer una ciutat amb un futur d’il·lusió i esperança. Ajuda’ns a seguir construint una ciutat nova plena d’oportunitats.

Nota: PSC Sant Adrià de Besòs

 

Notícies RelacionadesHas d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala