Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dimecres, 19 de Febrer de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- - 20/4/2015

Aprovada la llista electoral de CiU a Badalona
- Es presentarà el proper dimarts, 28 d'abril, a les 19.30 hores

Ferran Falcó encapçala la llista de CiU Badalona per les properes eleccions municipals. Foto: CiU BadalonaDesprés de l’aval dels òrgans locals de CDC i UDC, la llista que CiU presenta a Badalona per les eleccions del 24 de maig va ser aprovada pel Consell Nacional conjunt extraordinari de Convergència i Unió celebrat el dissabte passat.

La llista l’encapçala l’actual president del grup municipal de Convergència i Unió i diputat al Parlament de Catalunya, Ferran Falcó, a qui segueixen els regidors Jordi Subirana i Mercè Rius. Com a número quatre de la llista, CiU presenta Maria Lluís Gol, mestre d’idiomes i persona molt vinculada a l’esport local, a més de ser vocal de la Federació Catalana de Bàsquet. En cinquè lloc hi ha Pere Martínez, comerciant que, en qualitat d’independent, s’incorpora a la llista després d’haver encapçalat la llista de Solidaritat Catalana per la Independència a les municipals de 2011. En sisè lloc hi ha una altra persona independent: es tracta d’Alícia Bayó, treballadora en una empresa de serveis sanitaris. El setè membre de la llista de CiU Badalona és el president de la secció local de la JNC, Genís Juan, estudiant d’enginyeria industrial. El vuitè és Xavier Moreno, comercial, mentre que la novena posició l’ocupa Abdelkrim Latifi, treballador des de fa 20 anys en una empresa de serveis i 10 anys delegat sindical d’UGT. Finalment, la desena posició de la llista de 27 és per a Queralt Liceras, treballadora social i pedagoga en un centre d’acollida de menors.

L’alcaldable de CiU, Ferran Falcó, ha explicat que “aquesta és una llista generacionalment àmplia, socialment transversal i territorialment complerta, amb gent d’edats diferents, esferes professionals i socials diferents, i barris diferents”. “Creiem –ha destacat Falcó- que és una llista que representa la pluralitat de Badalona, i està pensada perquè la gran majoria de Badalonins que aposta pel canvi des d’un esperit constructiu s’hi senti representada”.

Acte de presentació, el 28 d’abril

D’altra banda, l’alcaldable de CiU ha anunciat que, una vegada aprovada la llista, aquesta es presentarà formalment en un acte obert el proper dijous 28 d’abril a dos quarts de nou del vespre.

Llista completa

Ferran Falcó

Jordi Subirana

Mercè Rius

Maria Lluis

Pere Martínez

Alícia Bayo

Genís Juan

Xaver Moreno

Abdelkrim Latifi

Queralt Liceras

Albert Ribó

Sílvia Palao

Martí Tudela

Javier Aranda

Susanna Rivero

Antonio Sánchez

Jaume Riera

Raúl Rodríguez

Eulàlia Planas

Mireia Ballús

Carles Surrià

Antoni Figuera

Xavier Garrido

Rafaela García Cuevas

Montse Juárez

Imma Colomé

Josep PeraHas d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala