Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dilluns, 06 de Juliol de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- - 31/3/2015

Tres detinguts a Badalona per provocar una explosió en un pis quan manipulaven marihuana per fabricar haixix
- Degut a la gravetat de les cremades dos dels detinguts encara es troben ingressats a l’hospital

Tres detinguts a Badalona per provocar una explosió en un pis quan manipulaven marihuana per fabricar haixix. Foto: Mossos d'Esquadra

Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra  de la comissaria de Badalona van detenir el passat divendres 27 de març tres persones com a presumptes autores d’un delicte contra la salut publica en la seva vessant del tràfic de drogues. Els detinguts són dos homes i una dona, de 25 i 24 anys d’edat, nacionalitat espanyola i veïns de Badalona.

Els fets van tenir lloc el passat divendres al voltant de les 13 hores quan es va produir una forta explosió en un pis del barri Sant Crist de Badalona. Al lloc dels fets es van traslladar Bombers, efectius del SEM, Guàrdia Urbana de Badalona i Mossos d’Esquadra.

En el moment de l’explosió al pis es trobaven només els tres detinguts que serien una parella i habitants habituals del pis i un amic comú. Van ser ells mateixos que van manifestar als agents que tenien plantes de marihuana i que es trobaven manipulant-les perquè volien fabricar haixix tal i com havien vist en un manual publicat a internet, on s’explicava com era el procés d’extracció del haixix de la marihuana mitjançant gas liquat. Per fer-ho havien comprat 11 tubs de gas dels que s’utilitzen per carregar encenedors i quan estaven manipulant l’últim s’havia produït una explosió el motiu de la qual, hores d’ara, encara s’està investigant.

Els dos homes es trobaven a la cuina de l’habitatge, lloc on es va originar l’explosió, manipulant els tubs de gas i van rebre l’impacte més directe motiu per qual van ser ingressats a l’hospital amb cremades de gravetat mentre que la detinguda, al trobar-se al menjador, presentava cremades d’inferior consideració i no va ser necessari el seu ingrés hospitalari.

L’entrada i perquisició al domicili portada a terme amb posterioritat per agents de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Badalona ha permès confirmar que a l’habitatge havien 100 plantes de marihuana en una habitació totalment habilitada pel seu cultiu, ja que disposava de diverses pantalles d’il·luminació, equips per a la ventilació de la sala, equips pel control de la temperatura de la sala, un sistema de reg automàtic i diversos productes químics pel seu tractament .

Els dos homes es troben encara ingressats a l’hospital degut a la gravetat de les cremades sofertes i les seves detencions s’han deixat sense efecte a l’espera de l’alta hospitalària. La dona va passar a disposició judicial ahir diumenge 29 de març davant el jutjat en funcions de guàrdia de Badalona, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Notícies Relacionades


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala