Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dissabte, 04 d'Abril de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - Sant Adrià de Besòs - 15/6/2010

Els comerciants adrianencs surten a buscar clients a la plaça de la Vila
- El proper cap de setmana a la IV Fira de Comerç al carrer

La plaça de la Vila acollirà una nova edició de la Fira del Comerç al carrer. Foto: JPEl cap de setmana del 19 i 20 de juny, la Plaça de la Vila i l’Avinguda Catalunya acolliran la quarta edició de la Fira de Comerç al Carrer, organitzada per la Federació de Comerciants de Sant Adrià (FACOSA), conjuntament amb l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament. A més de les parades dels comerciants, es duran a terme diverses activitats. Així, el dissabte 19 hi haura dues sessions de perruqueria, a més d’exhibicions de balls de saló, una butifarrada i el concert de Marnie i Sorprendente.

El diumenge 20 de juny hi haurà més ball, sessions d’estètica, exhibicions de puntes de coixí i de balls de saló. A més, a les 10 hores, començarà la primera Trobada de cotxes clàssics, que recorreran els principals carrers de Sant Adrià.

Programació

Dissabte 19 de Juny

10h Inici de la Fira

De 10.30 a 13.30h i de 17.30 a 20h Sessions de perruqueria. Totes les persones que ho desitgin podran gaudir d’ un servei gratuït de perruqueria a càrrec de les alumnes del taller de perruqueria i estètica del programa Llei de barris impulsat per l'Àrea de Promoció Econòmica.

De 17.30 a 18.30h Exhibicions de balls de Saló, a càrrec de l'Associació d'amics del ball de saló de Sant Adrià de Besòs.

De 19 a 20 h

Exhibicions de ball, a càrrec de la Casa de Andalucia de Mataró.

21 h Butifarrada

22 h El Comerç amb la música. Concert de rock a càrrec de les bandes Marnie i ¡Sorprendente!

Diumenge 20 de Juny

10h I Trobada de cotxes clàssics de Sant Adrià de Besòs i recorregut pels principals carrers del municipi.

De 10.30 a 13.30h i de 17.30 a 20h Sessions d'estètica. Es podrà gaudir d’un servei gratuït d'estètica a càrrec de les alumnes del taller de perruqueria i estètica del programa Llei de barris impulsat per l'Àrea de Promoció Econòmica.

D’11 a 13h Exhibicions de puntes de coixí, a càrrec de l'Associació de Puntaires de Sant Adrià.

De 17.30 a 18.30h Exhibicions de balls de saló, a càrrec de l'Associació d'amics del ball de saló de Sant Adrià de Besòs.

20 h Festa de cloenda, a càrrec de Michael Havana.

Durant tot el cap de setmana es podrà gaudir de l’Interclub Catalunya, amb exhibicions de boxa a càrrec del Club de boxa Sant Adrià en el quadrilàter ubicat a la plaça de la Vila, i d’activitats infantils (inflables, jumping i llits elàstics).


Comentaris

Javier M.
A veure si hi ha sort i acompanya el temps.
Has d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala