Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dilluns, 26 d'Agost de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - - 20/3/2015

ICV-EUiA Badalona s’adhereix a la Campanya del Rescat Social
- Per denunciar la situació d’emergència social en que ens trobem i posar de relleu que hi ha alternatives a la situació de crisi

ICV-EUiA Badalona s’adhereix a la Campanya del Rescat SocialFa dues setmanes, Herrera i Mena van donar el tret de sortida a nivell nacional de la nova campanya de Rescat Social d’ICV-EUiA. Aquesta campanya aspira assolir dos objectius bàsics; denunciar la situació d’emergència social en que ens trobem i posar de relleu que hi ha alternatives a la situació de crisis social que estem patint tots i totes.

Una campanya que serà viral a les xarxes amb l’etiqueta #rescatsocial però que també estarà present al carrer amb repartides de material durant els anomenats "divendres roig" i que comptarà amb una pàgina web pròpia (http://www.rescatsocial.cat/ ) des de les que trobareu dades que quantifiquen l’emergència social que viu Catalunya tot posant de manifest que mentre s’han destinat 88.000M de rescat als bancs, hi ha 726.000 persones aturades, un 20 % de la població en risc de pobresa, 320.000 famílies pateixen pobresa energètica, hi ha 43 desnonaments al dia.

A l’esmentada web, també es detallen deu propostes, algunes d’elles ja impulsades als ajuntaments on la coalició governa, per a combatre l’emergència social: (1)Crear nova ocupació amb una nova economia social i verda i l’impuls d’una llei per promoure un treball digne; (2)Aprovar una renda garantida de ciutadania per acabar amb l’exclusió social; (3) Cap persona sense el subministraments bàsics: aigua, electricitat, gas i mobilitat. Cap persona sense alimentació, (4) Garantir habitatge per a tothom. (5) Pel dret a una segona oportunitat. (6)Promoure una educació pública de qualitat per a l’equitat. (7) Preservar i enfortir el sistema públic de salut (8) Enfortir el sistema públic de pensions. (9) dret a l’autonomia personal. (10) Incorporar a totes les polítiques l’objectiu de la plena igualtat de dones i homes.

ICV-EUiA Badalona donem tot el nostre suport a aquesta campanya que creiem té un sentit cabdal, especialment a la nostra ciutat, i que reflexa d’una manera molt clara per a què volem aconseguir el govern de Badalona. Per a canviar les condicions materials de la vida de la gent. Perquè estem convençuts que el canvi es possible, per què ho hem fet i perquè sabem fer-ho.

Amb motiu de la nostra adhesió a la campanya, el proper divendres 27 de març participarem en un “divendres roig” junt amb d’altres municipis. Tot just després d’haver realitzat el dimecres 25 de març a les 19:30h al local d’ICV Badalona un acte programàtic sobre Rescat Social obert a la ciutadania. Un acte participatiu on exposarem les nostres propostes, en recollirem de noves i combatrem amb la participació destacada d’en Ricard Gomà.

Notícies RelacionadesHas d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala