Publicitat
Publicitat
Publicitat

Diumenge, 12 de Juliol de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - - 18/3/2015

Badalona és el municipi que ha promogut més cessions empresarials amb èxit durant el 2014 en el marc del programa Reempresa
- La Diputació de Barcelona i la patronal CECOT reconeixen la tasca de l’Ajuntament de Badalona

Badalona és el municipi que ha promogut més cessions empresarials amb èxit durant el 2014 en el marc del programa Reempresa. Foto: Comunicació BDNLa regidora de Promoció Econòmica, Comerç, Consum i Turisme de l’Ajuntament de Badalona, Rosa Bertran, va recollir aquest dilluns 16 de març a Terrassa el guardó que reconeix la tasca feta per l’Ajuntament de Badalona en el marc del programa Reempresa promogut per la Diputació de Barcelona i la patronal CECOT. Badalona juntament amb Terrassa, Mataró, Granollers i Sabadell són els cinc ajuntaments amb més cessions empresarials d’èxit.

El programa Reempresa, en el qual hi participa l’Institut Municipal de Promoció de l’Ocupació (IMPO) de Badalona, té com a objectiu la creació d’un mercat que posa en contacte a tots aquells agents titulars d’una activitat empresarial que no volen continuar amb tots aquells altres agents que prefereixen donar continuïtat a una activitat empresarial ja existent. D’aquesta manera, una o més persones reemprenedores, prenen el testimoni en la gestió d’una empresa ja existent, accedint a la propietat d’una empresa en funcionament sense haver de passar per la fase de crear-la.

L’IMPO de l’Ajuntament de Badalona es va incorporar a mitjans de 2013 com un dels 35 punts d’atenció de Reempresa a la província de Barcelona.

El Centre de Reempresa de Catalunya va publicar el termòmetre de l’any 2014 on mostra les dades dels resultats del programa fins a finals de l’any passat. Aquestes dades mostren el nombre de persones reemprenedores, el de cedents atesos i el dels casos d’èxit.

D’acord amb els resultats publicats de l’any 2014, l’IMPO ha estat l’entitat que ha aconseguit tancar més cessions d’empresa amb èxit (10), situant-se també en una segona posició pel que fa reemprenedors atesos (32) i en la tercera posició en cedents atesos (24).

La regidora de Promoció Econòmica, Comerç, Consum i Turisme de l’Ajuntament de Badalona ha mostrat la seva satisfacció per l’obtenció d’aquest reconeixement ja que segons Rosa Bertran “en moments de dificultats com els actuals fan falta projectes com aquest que ajuden a salvar empreses i mantenir llocs de treball”. “Des de l’Ajuntament continuarem donant suport a iniciatives que faciliten el contacte entre empreses, emprenedors i empresaris”, ha afegit.

La Diputació de Barcelona i la patronal CECOT reconeixen la tasca de l’Ajuntament de Badalona en el marc del programa Reempresa

 

 

 

 


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala