Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dijous, 28 de Maig de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - - 2/3/2015

L’Espai Betúlia acull l’exposició ‘Menorca tot just ahir... i encara’ del fotògraf Toni Vidal, que combina imatges de l’illa amb poemes de diversos autors
- La mostra s’inaugura el dijous 5 de març i es podrà visitar fins al 23 de maig

L’espai Betúlia acull fins al proper 23 de maig l’exposicL’Espai Betúlia acull l’exposició ‘Menorca tot just ahir... i encara’ del fotògraf Toni Vidal, que combina imatges de l’illa amb poemes de diversos autorsió ‘Menorca tot just ahir... i encara’, del fotògraf Toni Vidal. A la mostra s’hi poden veure fotografies de l’illa de Menorca acompanyades de poemes de diversos autors. La inauguració de la mostra es farà el dijous 5 de març a les 19 hores.

Toni Vidal és un dels fotògrafs més importants del segle XX que tradicionalment acompanya les seves instantànies amb poemes, unificant d’aquesta manera imatge i paraula. L’exposició ‘Menorca tot just ahir... i encara’ és el resultat de la unió de dos projectes artístics diferents però alhora complementaris.

El primer projecte, ‘Menorca tot just ahir...’, retrata la Menorca dels anys 60, i el seu contingut es pot trobar en un llibre ja editat amb el mateix títol. El segon projecte, ‘Menorca encara’, es mostra a Badalona per primera vegada i és un retorn a l’illa 30 anys després i on l’artista remarca les diferències produïdes.

Les fotografies de Toni Vidal estan acompanyades de poemes de Miquel Martí Pol, Montserrat Abelló, Antoni Moll Camps, José Corredor-Matheos, Susanna Rafart, Miquel Desclot, Montserrat Rodés, Pere Gomila, Ricard Creus i Sònia Moll, entre d’altres.

L’exposició ‘Menorca tot just ahir... i encara’ inclou dues activitats paral·leles:

·Dimarts 24 de març: visita guiada a l’exposició amb Toni Vidal i José Corredor Matheos

·Divendres 22 de maig: Recital de poetes menorquins a l’Espai Betúlia amb Toni Moll Camps, Jordi Florit, Pau Janer, Sònia Moll, Joel Bagur, Bartomeu Obrador i Òscar Bagur

L’horari de l’Espai Betúlia, ubicat al carrer d’Enric Borràs, 43-47, és el següent:

·dilluns, de 16 a 20.30 horers

· de dimarts a divendres, d’11 a 14 hores i de 16 a 20.30 hores

·Dissabte, de 10 a 14 hores

·L’Espai Betúlia estarà tancat del 30 de març al 6 d’abril, el 2 de maig i l’11 de maig.

Per obtenir més informació sobre aquesta exposició i l’obra de Toni Vidal cal adreçar-se a:

·www.espaibetulia.cat

·http://ca.wikipedia.org/wiki/Antoni_Vidal_Miquel

 

 

 

 

Notícies RelacionadesHas d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala