Publicitat
Publicitat
Publicitat

Diumenge, 12 de Juliol de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - - 25/2/2015

Es posa en marxa el cicle de primavera de la Jugatecambiental del parc de Can Solei i de Ca l’Arnús
- Aquest proper diumenge, 1 de març, i funcionarà fins al dia 7 de juny

Aquest diumenge, 1 de març, es posa en marxa el cicle de primavera de la Jugatecambiental del parc de Can Solei i de Ca l’Arnús de Badalona. Foto: Comunicació BDN Aquest diumenge, 1 de març, es posarà en marxa a Badalona el cicle de primavera de la Jugatecambiental del parc de Can Solei i de Ca l’Arnús. Es tracta d’un espai de joc compartit, educatiu i creatiu que obrirà tots els diumenges (excepte el 5 d’abril), fins al 7 de juny, d’11.30 a 13.30 hores, i on es proposaran activitats lúdiques no guiades i que permeten la interacció familiar.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és oferir un espai de joc i experimentació en família amb la finalitat de promoure el respecte a l’entorn i posant èmfasi en els valors ambientals dels parcs.

L’accés serà lliure i gratuït. La Jugatecambiental s’ubicarà en una carpa que s’instal·larà en un costat del camí principal de l’entrada al parc pel carrer de Sant Bru.

El projecte de la Jugatecambiental del parc de Can Solei i de Ca l’Arnús de Badalona està organitzat per l’Ajuntament de la ciutat amb la col·laboració de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, l’Associació per l’estudi de la flora i de la fauna a la mediterrània ALOC i per l’estudi d’art l’Obrador de la Riera i gestionada per educadors d’entitats del territori.

Hi haurà nombroses activitats de caire medi ambiental i de coneixement de l’entorn que aniran a càrrec de l’Associació ALOC i també, en aquesta línia, activitats del Programa Metropolità d’Educació per a la Sostenibilitat, portades a terme per l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Per poder participar en aquestes activitats, que tindran un horari diferent de l’espai de joc, caldrà fer una inscripció prèvia trucant al telèfon 93 483 29 89, de dilluns a divendres de 8.30 a 13.30 hores, i dijous també de 16.30 a 18.30 hores. També es pot enviar un correu electrònic a l’adreça mediambient@badalona.cat. En ambdós casos s’haurà de facilitar l’adreça electrònica i número de telèfon de contacte, així com fer constar el nombre total de persones que hi assistiran especificant el nombre d’adults i el d’infants. Les places són limitades.

Cada dos mesos es penjarà en el panell d’anuncis que hi ha a l’entrada del parc del carrer de la Riera de Canyadó un cartell i un fullet on s’anunciaran les activitats programades. Aquestes activitats es podran consultar també a la pàgina web de l’Ajuntament de Badalona (www.badalona.cat) i al mateix espai de la Jugatecambietal.

 

 

Notícies Relacionades


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala