Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dimecres, 19 de Febrer de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - Sant Adrià de Besòs - 3/9/2009

La Penya Espanyolista inaugura nova seu
- "La força d'un sentiment" a Sant Adrià

El Real Club Espanyol està vivint un dels moments més tristos de la seva Treballs de darrera hora a la seu de la penya espanyolista. Foto: MShistòria després de la sobtada mort del seu capità, Dani Jarque. “La força d’un sentiment” és el lema del club, i ho ha estat molt més aquestes darreres setmanes, amb tota l’afició unida en el dolor i en les ganes de fer d’aquesta temporada que acaba de començar una de les més memorables pel club blanquiblau. La Penya Espanyolista de Sant Adrià també està vivint uns dies històrics sota el mateix lema. Just abans d’iniciar-se l’estiu, el consistori adrianenc els va cedir una nova seu al carrer de la Barca, al barri de Sant Joan Baptista. Abans estaven de lloger a la Rambleta, i les despeses eren massa elevades. Per molts dels socis de la penya, l’estiu ha estat sinònim de treball voluntari al nou local, que necessitava de reformes per convertir-la en el seu nou centre social. Pocs dies abans de la inauguració, alguns voluntaris de la penya donavem els darrers retocs a les parets perque tot estigui a punt el proper dissabte. La llista de convidats és llarga, i qui ja havia confirmat la seva presència era l’alcalde adrianenc, Jesús María Canga. El club blanquiblau estarà ben representat, segurament pel algú de la directiva i per algun jugador, encara que no estava confirmat.

La nova seu, pocs dies abans de la seva inauguració. Foto: MSEls responsables del club estan treballant per fer de l’acte d’inauguració de la nova seu de la Penya Espanyolista de Sant Adrià tot un esdeveniment no només per l’entitat sinó per tota la ciutat. El local, de prop de 80 metres quadrats, serà a partir d’ara el local de reunió dels espanyolistes de la ciutat. La penya, amb més de vint d’anys d’història i 160 socis, organitza trobades dels seus socis per veure els partits (tot i que encara no saben com s’ho faran aquest any amb les noves plataformes i maneres de veure el futbol per la televisió), sortides per acompanyar l’equip en els seus desplaçaments, o jornades de ràdio en directe, com feien a l’antiga seu, que en més d’una ocasió havia estat l’estudi radiofònic del programa que Cope Miramar dedica al club blanquiblau.

El proper dissabte, a partir de les 17.30 hores, Sant Adrià serà més blanquiblava que mai. Que blaugrana ja ho ha estat moltes vegades.Has d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala