Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dilluns, 25 de Maig de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- - 20/1/2015

Falcó: “El que Albiol ha fet avui és una maniobra indecent que demostra que quan el PP entra en un govern deixa l’ètica a la porta”
- CiU denuncia que Albiol ocultés fins després de la Junta la decisió d’ahir de mantenir la relació laboral entre Saltiveri i BC

Davant els fets esdevinguts avui amb motiu de la Junta General Extraordinària celebrada per a aprovar la renovació del consell d’administració de Badalona Comunicació, el grup municipal de CiU, a través del seu president, Ferran Falcó, ha manifestat que la renovació dels membres del consell d’administració de Badalona Comunicació SA ha quedat aprovada amb els vots a favor dels regidors dels grups del PSC, CiU i ICV-EUiA. En aquest sentit, CiU considera que s’ha fet un pas endavant en la mesura que la Junta General d’avui ha servit per a restituir la composició del consell d’administració de Badalona Comunicació.

Durant la sessió, que els grups del PSC, CiU i ICV-EUiA han aconseguit que fos pública malgrat l’oposició del govern del PP, l’alcalde Albiol s’ha limitat a informar de la dimissió, el dia anterior, del fins llavors conseller delegat de Badalona Comunicació, Albert Fernández Saltiveri. Malgrat aquest anunci, els grups sol·licitants de la Junta han exigit que es votés el seu cessament com a membre del consell d’administració, per tal que quedés constància de la decisió de la Junta General i s’aprovés el conjunt de cessaments i nomenaments previstos a l’ordre del dia.

Per a evitar que la societat patís un buit de poder en la seva gestió des d’avui, els tres grups han demanat la constitució immediata del nou consell d’administració de l’empresa, a fi de poder nomenar el nou conseller delegat. Aquesta petició ha estat ignorada per l’alcalde, sense donar cap explicació dels motius pels quals es negava a prendre una decisió que pretenia garantir un bon funcionament de l’empresa des d’avui mateix.

En veure que aquesta petició ha estat ignorada, els nous membres del consell d’administració han presentat al Registre General una sol·licitud per tal que la reunió sigui convocada en els propers dies, tal i com preveu la normativa, amb un únic punt de l’ordre del dia: el nomenament del nou conseller delegat de Badalona Comunicació SA.

Mentre s’estava produint aquesta petició formal, el govern municipal ha actuat de forma deslleial i ha informat als mitjans de comunicació de la celebració, ahir, de dues sessions del consell d’administració de Badalona Comunicació SA, format llavors únicament per membres del PP. En aquestes sessions, que han estat ocultades fins avui als grups municipals, es va procedir a l’acceptació de la dimissió de Fernández Saltiveri com a membre del consell d’administració i conseller delegat, per a posteriorment aprovar “el manteniment de la relació laboral entre la societat Badalona Comunicació i el mateix Albert Fernández Saltiveri”, a qui mitjançant un comunicat de premsa el govern informa que va resoldre atorgar “poders per a la gestió de la societat”, sense especificar quins ni amb quina durada. Ara mateix, es constata que Badalona Comunicació SA és una societat mercantil que no té conseller delegat, en una situació insòlita motivada exclusivament per la irracional tossuderia del govern del PP de Badalona.

CiU considera que aquesta maniobra és indecent i demostra que quan el PP entra en un govern deixa l’ètica a la porta, i es mostra convençuda que, més d’hora que tard, la primera decisió que prendrà el nou consell d’administració serà l’acomiadament definitiu de Fernández Saltiveri.

Text: CiU Badalona

 

Notícies RelacionadesHas d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala