Publicitat
Publicitat
Publicitat

Diumenge, 07 de Juny de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Sant Adrià de Besòs - 7/1/2015

La campanya “Cap nen sense joguines” de Barnabitas arriba a 60 famílies
- Juan Vizcaíno, president de l’entitat, agraeix la feina de col•laboradors i voluntaris

La campanya “Cap nen sense joguines” de Barnabitas arriba a 60 famílies. Foto: AJ BarnabitasEl passat diumenge, 4 de gener, l´Associació Juvenil Barnabitas va celebrar la cinquena edició de la campanya solidària "Cap nen sense joguines" al Casal de Cultura. Aquest acte solidari es converteix en un dels més importants de l'any. Com a novetat d’enguany cal destacar la participació del grup Blood Rockers que va custodiar al Rei i el seu patge des de la Plaça de la Vila fins al Casal de Cultura, passant per tot el barri Sant Joan Baptista.

Ens preocupa les famílies més desfavorides del nostre territori, sabent que la crisi econòmica actual les ha agreujat, però gràcies a la implicació de numeres empreses, comerços i persones voluntàries, han fet possible que aquesta campanya, la cinquena, iniciada fa més d'un mes hagi complert el seu objectiu d'arribar en aquesta ocasió a 120 nens de 60 famílies diferents, tot un èxit.

Creiem en els drets humans i en la igualtat d'oportunitats, independentment de la raça, sexe, religió o situació econòmica de les persones.

Gràcies una vegada més a tots els col·laboradors que han participat aquest any, alguns d'ells ja habituals. El MCECC de la Fundació Pere Tarrés, l’Associació de Voluntaris La Caixa del Barcelonès Nord i Vallès Occidental, Schott, el grup Blood Rockers, El Corte Inglés, Musical Maria, Cadena Els Tigres, “La Caixa” oficines de Sant Adrià, Badalona i Santa Coloma, Llet nostra, Som-hi, Decor-art, Protecció Civil, parròquia i esplai Sant Josep de Badalona i nombrosos particulars anònims que amb el seu gest han volgut estar al costat de vosaltres i buscar els somriures dels més petits. Sense oblidar les administracions públiques, l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs i la Generalitat de Catalunya, també al programa Proinfància de La Caixa, Tersa, Residència de Gent Gran Mossèn Antón i altres empreses, entitats i particulars en actes puntuals.

El del grup Blood Rockers va custodiar al Rei i el seu patge des de la Plaça de la Vila fins al Casal de Cultura. Foto: AJ BarnabitasEl del grup Blood Rockers va custodiar al Rei i el seu patge des de la Plaça de la Vila fins al Casal de Cultura. Foto: AJ Barnabitas

També vull destacar el treball de tots els voluntaris, inclosa la junta directiva i l'equip d'educadors de la nostra associació que han participat durant molts dies intensos perquè aquest acte es faci realitat i poder convèncer un any més a la nostra Majestat a ser aquí una estona amb nosaltres, compartint alegria i il•lusió i repartint centenars de regals per a tots.

La campanya “Cap nen sense joguines” de Barnabitas arriba a 60 famílies. Foto: AJ BarnabitasLa campanya “Cap nen sense joguines” de Barnabitas arriba a 60 famílies. Foto: AJ Barnabitas

 

Notícies Relacionades


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala