Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dissabte, 14 de Desembre de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- - 1/12/2014

Crida per Badalona posa en marxa el procs per crear una alternativa municipal per a la ruptura democrtica a la ciutat
- Va acordar fer la primera reuni dels grups de treball el 13 de desembre i una assemblea el 10 de gener

Crida per Badalona posa en marxa el procés per crear una alternativa municipal per a la ruptura democràtica a la ciutat. Foto: Crida BadalonaL'assemblea oberta de la Crida per Badalona, celebrada dissabte 29 de novembre a l'Institut La Llauna​, i on van participar més d'un centenar de persones inscrites,​ha decidit iniciar un procés de debat que pretén posar en marxa les condicions perquè la ciutat es doti d'una alternativa municipal d'esquerres, de trencament, àmplia, democràtica, oberta a tota a ciutadania i als moviments i organitzacions socials, que tingui un funcionament transparent i participatiu, sense cap mena d'exclusió ni quotes de representativitat, si no que s'hi participi a títol individual.

El que vol assolir Crida per Badalona és un veritable poder popular sorgit de la base i fer arribar al govern municipal una altra forma de fer política. Per això es dotarà d'un codi ètic, d'un programa confeccionat de forma participativa i d'unes regles del joc sorgides de la pròpia ciutadania.

Per desenvolupar els principis esmentats l'assemblea ha creat grups de treball que elaboraran propostes per a un programa municipal en les àrees de: participació ciutadana i transparència, economia i pressupostos, territori i urbanisme i polítiques socials. També s'ha creat una comissió de comunicació i una altra d'organització.

L'assemblea ha acordat fer una primera reunió dels grups de treball el 13 de desembre i una assemblea de tots els adherits a la iniciativa el 10 de gener.

En l'àmbit organitzatiu també es crearà un grup destinat a mantenir contactes amb altres forces polítiques i socials de la ciutat amb qui es volen explorar les possibilitats de treball conjunt​ ​i confluència.

Dins de la filosofia de participació, s'acorda que el nom definitiu de l'agrupació que s'acaba de posar en marxa es decidirà a partir d'una consulta telemàtica amb les persones que que s'han adherit que es desenvoluparà fins al dia 13 de dessembre.

Mentre Crida per Badalona no culmini el seu procés organitzatiu i de debat s'han escollit tres portaveus encarregats d'informar a l'opinió pública de la marxa dels treballs.

Text: Crida Badalona

 

Notcies RelacionadesHas d'identificar-te per escriure comentaris. Si no ests registrat, pots fer-ho aqu
| Edici impresa pdf | Edici impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © rea Bess | Tots els drets reservats.


C/ Bess, n 7 - Sant Adri de Bess - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: Jos Alcal | Produccin: Montse Saez | Administracin | Web master: Jose Mejas | Informtica: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala