Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dimarts, 10 de Desembre de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - - 27/11/2014

Afectacions a la L9 i a la L10 de metro per obres de millora
- Els treballs de millora podran comportar un increment del temps de viatge respecte de l’habitual segons l’itinerari.

Fin al 8 de desembre hi haurà afectacions a la L9 i a la L10 per obres de millora. Els treballs de millora podran comportar un increment del temps de viatge respecte de l’habitual segons l’itinerari.

Hi haurà dos talls successius:

Fase I: afectacions del 25 de novembre al 5 de desembre

Durant aquests dies, per anar de La Sagrera a Can Zam (L9) o de La Sagrera a Gorg (L10) serà necessari baixar del tren a Bon Pastor i canviar d'andana. Hi haurà estacions on només una andana estarà en funcionament.L'afectació queda dividida en tres zones:

La Sagrera - Bon Pastor (L9/10)

Els trens es desplaçaran entre l'estació La Sagrera i Bon Pastor. Efectuaran parada a l'andana superior de les estacions La Sagrera (com és habitual) i Onze de Setembre. L'andana inferior de l'estació Onze de Setembre estarà fora de servei.

*Per continuar direcció Can Zam (L9) o Gorg (L10) hauràs de canviar d'andana a Bon Pastor.

Bon Pastor - Gorg (L10)

Els trens efectuaran parada a les andanes superiors a les estacions Llefià i La Salut, i quedaran fora de servei les andanes inferiors d'aquestes estacions. A Gorg els trens fan la seva parada habitual a l’andana central. Un cop a Bon Pastor, per poder arribar fins a La Sagrera, hauràs de canviar d'andana.

Bon Pastor - Can Zam (L9)

Les andanes inferiors de Can Peixauet i Santa Rosa estaran fora de servei. Per continuar direcció La Sagrera hauràs de canviar d'andana a Bon Pastor.

Fase II: Afectacions del 6 al 8 de desembre

Durant aquests dies, per anar de La Sagrera a Can Zam (L9) serà necessari baixar del tren a Bon Pastor i utilitzar el servei especial de bus que connecta Bon Pastor i Can Peixauet. Per anar de La Sagrera a Gorg (L10) hauràs de canviar de tren a Bon Pastor a la mateixa andana. A més, hi haurà estacions on només una andana estarà operativa. L'afectació queda dividida en tres zones:

La Sagrera - Bon Pastor (L9/L10)

Els trens aniran de l'estació La Sagrera a Bon Pastor. A La Sagrera estarà en funcionament l'andana superior, com és habitual. A les estacions Onze de Setembre i Bon Pastor estaran en funcionament les andanes inferiors i quedaran sense servei les superiors.

Bon Pastor - Can Zam (L9)

El tram de Bon Pastor a Can Peixauet estarà fora de servei. Per arribar a les estacions de la L9 compreses entre Can Peixauet i Can Zam podràs:

utilitzar la L1 entre La Sagrera i Fondo.

*Usar el servei especial de bus que cobrirà el recorregut entre Bon Pastor i Can Peixauet, amb el mateix horari de metro.

Bon Pastor - Gorg (L10)

Els trens faran parada a les andanes inferiors de les estacions Llefià i La Salut. A Gorg els trens fan la seva parada habitual a l’andana central. Un cop a Bon Pastor, per poder continuar fins a La Sagrera, serà necessari canviar de tren a la mateixa andana.

Per a consultes, TMB té a disposició dels usuaris el telèfon d’informació i atenció al ciutadà 902 075 027 (de dilluns a diumenge, de 8 a 21 h) i també el compte d’informació i atenció a Twitter (de dilluns a divendres, de 7 a 20 h).Has d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala