Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dissabte, 20 de Octubre de 2018
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- - 21/11/2014

El PSC demana quan ha pagat el consistori per ser distinguit com a Ciutat Europea de l'Esport
- Concretament vol saber quan s'ha abonat a l'empresa de màrqueting ACES-Europe Managament

El PSC vol saber quants diners ha pagat l’Ajuntament a l’empresa de màrqueting ACES-Europe Managament per la distinció no oficial de Ciutat Europea de l’Esport. Foto: Comunicació BDNACES-Europe Managament, és una organització privada que s’autodefineix com a “professionals en la gestió empresarial, esportiva, màrqueting i comunicació”, i que en la seva secció espanyola té com a president al regidor del Partit Popular de València Cristobal Grau i com president d’honor a l’europarlamentari del Partit Popular, Santiago Fisas, li ha donat un reconeixement no oficial a Badalona com Ciutat Europea de l’Esport, distinció que ha recollit l’alcalde del Partit Popular, Garcia Albiol.

Per accedir a aquesta distinció, l’Ajuntament de Badalona ha tingut que fer-se soci de l’esmentada organització, condició absolutament indispensable, i, per suposat, pagar la corresponent quota.

L’ajuntament de Badalona ha tingut també que pagar l’estada i el viatge del president d’ACES-Europe Managament, Gian Francesco Lupattelli i del seu seguici a Badalona que, el passat setembre, van venir per recollir la candidatura i visitar la ciutat.

Finalment, el PSC també vol saber quan ha costat el viatge i l’estada d’Albiol a Brussel·les i quantes persones li han acompanyat.

El PSC entén que totes aquestes despeses només han tingut com objectiu una operació de propaganda. Albiol i el PP de Badalona li han comprat un premi a una empresa de màrqueting estretament lligada al PP i li han pagat amb els diners de tots els badalonins.

Aquest reconeixement no oficial, per al que no es competeix amb cap altre ciutat, no té cap reconeixement oficial de l’Unió Europea, i no té cap efecte pràctic a la ciutat ni en subvencions ni en millora d’instal·lacions

Des que ACES Espanya existeix, set de les nou ciutats espanyoles designades com a Ciutats Europees de l’Esport estaven governades pel Partit Popular: Logronyo, Santander, Còrdoba, Castelldefels, Lorca, Estepona i Castelló. Les úniques grans ciutats del país qualificades com a Capitals Europees de l’Esport han estat Madrid i València, ambdues també amb el Partit Popular a l’alcaldia.

Les ciutats espanyoles que, juntament amb Badalona, engany també han estat declarades Ciutats Europees de l’Esport, Alcobendas, Alhaurín de la Torre, Chiclana de la Frontera i Telde, totes també tenen alcalde del Partit Popular.

 Text: PSC Badalona

Notícies RelacionadesHas d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala