Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dissabte, 20 de Octubre de 2018
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - - 12/11/2014

Aquest matí s’han subhastat els terrenys del camp de futbol del CF Badalona
- L’empresa REVELATION SYSTEMS, S.L. ha presentat la millor proposta per un import de 6.557.185 euros

L’empresa REVELATION SYSTEMS, S.L. ha presentat la millor proposta per un import de 6.557.185 euros, xifra que possibilita l’inici de la construcció del nou estadi de futbol durant el primer semestre del 2015. Foto: Comunicació BDNAvui dimecres s’ha celebrat l’acte públic d’obertura de les ofertes de les dues empreses presentades a la subhasta d’un lot format per tres finques municipals, R-1, R-3 i R-4 incloses en el sector A de la modificació del Pla General Metropolità a l’avinguda de Navarra. Aquest procés té el seu origen en el conveni signat entre l’Ajuntament de Badalona i el Club Futbol Badalona, aprovat pel Ple del dia 20 de juny, per a l’adjudicació mitjançant subhasta pública dels béns immobles patrimonials (Camp de futbol del Centenari) inclosos en la modificació del Pla General Metropolità (PGM) de l’avinguda de Navarra. Una vegada realitzada la subhasta, part d’aquests terrenys es destinaran a zona d’habitatge protegit.

L’empresa REVELATION SYSTEMS, S.L. ha presentat la millor proposta per import de 6.557.185 euros, una xifra que supera en més de mig milió d’euros el pressupost de sortida de la licitació de la subhasta.

Recordem que el pressupost de sortida d’aquesta licitació era de 5.987.078,48 euros. El procediment d’adjudicació ha estat el procediment obert i l’únic criteri d’adjudicació va ser l’oferta econòmica més alta. L’oferta de l’altra empresa que havia presentat la seva proposta, DITU, S.L, ha estat de 6.501.004 euros.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha manifestat sentir-se molt satisfet “perquè després de més de 15 anys de bloqueig, el nou estadi municipal de futbol ja és una realitat gràcies als més de 6 milions i mig d’euros que l’Ajuntament ingressarà per aquesta subhasta i que es destinaran a la seva construcció al barri de Montigalà”. Garcia Albiol ha posat de relleu que “l’Ajuntament ha rebut una oferta econòmica molt bona i els terrenys s’han adjudicat per un import molt per sobre del preu inicial de la subhasta”. “El benefici per a la ciutat és molt important ja que el nou estadi, que es començarà a construir durant el primer semestre de 2015, no suposarà cap despesa per a les arques de l’Ajuntament i als terrenys subhastats de l’avinguda de Navarra s’hi construiran un percentatge important de pisos de promoció pública”, ha afegit.

 

 

 

 Has d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala