Publicitat
Publicitat
Publicitat

Divendres, 07 d'Agost de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - Sant Adrià de Besòs - 26/5/2010

El Sant Gabriel celebra el seu 50è aniversari amb un torneig més internacional
- El club organitza actes durant els propers mesos per commemorar el mig segle de vida de l’entitat.

Cartell del 42è Torneig Internacional de Futbol Base Sant Gabriel CupLa 42ena edició del Torneig de Futbol Base Sant Gabriel Cup 2010 serà més internacional que les anteriors. Tot per commemorar el 50è aniversari de la fundació del club. Del 28 de maig al 27 de juny es durà a terme un torneig, en categoria masculina i femenina, que presentarà un calendari ple de partits que es disputaran al Camp.

En categoria masculina es disputarà en les categories juvenil, cadet, infantil, aleví, benjamí i prebenjamí. En femenina, hi haurà torneig en infantil i aleví.

Els partits començaran el proper divendres 28 de maig amb l’inici de la competició a les categories juvenil “A”, cadet “A” i infantil “B” i “C”. Els cadets “B” i prebenjamins “B” disputaran els seus partits del dijous 3 al diumenge 6 de juny. Per últim, la competició pels infantils “B”, alevins “B” i benjamins “B” començarà el dimarts 15 de juny i conclourà el diumenge 20 de juny.

Una de les categories més interessants serà la de cadets “B”, on hi participaran equips com el Barça, l’Espanyol, el Reial Madrid i una Selecció de Camerún. També cal destacar la presència de l’equip rus Zorskyi a les categories infantil “B” i aleví “B”.

Pel que fa al torneig femení, es disputarà del 24 al 28 de juny amb la participació dels equips del Barça, l’Olimpyque de Lyon, el València, el Marítim, l’Espanyol, l’Atlético de Madrid i les amfitriones.

Actes paral·lels

Apart del Torneig Internacional de Futbol Base Sant Gabriel Cup 2010, el clun gabrielista portarà a terme diverses activitats durants els mesos d’estius per commemorar el seu 50è aniversari. Uns actes que van començar oficialment durant la Els equips del Sangra lluitaran per aconseguir el títol en el 50è aniversari del club adrianenc. Foto: Sant Gabrielpassada Festa Major, amb la presentació de la samarreta commemorativa que tots els equips del club han lluit durant aquesta temporada.

Un d’aquests actes serà el concert solidari “The gospel x-perience”, en benefici de la Fundació Campaner, que es durà a terme el proper 26 de juny, a partir de les 22 hores, al Pavelló Marina Besòs. El preu de les entrades és de 10 euros, 5 euros pels menors de 16 anys. Les entrades es poden comprar a la secretaria del club, de 18 a 21 hores.

A més aquest cap de setmana el club organitza un torneig de Pro-evolutions Soccer a les instal·lacions del club, al Camp Municipal José Luis Ruiz Casado.

Per acabar, el club instal·larà una carpa en aquest mateix recinte on es duran a terme actes lúdics i culturals, com exposicions sobre la història del club.


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala