Publicitat
Publicitat
Publicitat

Diumenge, 12 de Juliol de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - Sant Adrià de Besòs - 30/11/2009

El CERCAT presenta el llibre “Catalunya de Feria” i lliura els tercers premis de fotografia
- La Biblioteca Font de la Mina va acollir el passat 28 de novembre el lliurament dels tercers premis del Concurso de Fotografía Roc

Fotografia de família de tots els premiats i les personalitats assistents a l'acte. Foto: Montse PallarèsMés de cent persones van acudir al lliurament de premis de l'III Concurso de Fotografía Rociera del CERCAT i a la presentació del llibre Catalunya de Feria. Historia fotográfica de la Feria de Abril catalana, que va tenir lloc dissabte passat 28 de novembre en la sala d'actes de la Biblioteca Font de la Mina, de Sant Adrià de Besòs.

En l'acte van estar presents Ramon Fontdevila, director del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana de la Generalitat de Catalunya, Ruth Soto, regidora de Cultura de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, Katy Carreres, comissionada d'alcaldia de Relacions Institucionals de l'Ajuntament de Barcelona, Maribel García, coordinadora de cultura popular de la Diputació de Barcelona, Josep Lluis Cleries, diputat per CIU en el Parlament de Catalunya, Manuel Zamora, president del Consell General de GerJosé María Pulido, Ramon Fontdevila, Sandra Torres i Montse Sáez. Foto: Montse Pallarèsmandats i Cofradies de Barcelona, Manuel Espinosa, en representació de la Federación de Entidades Culturales Andaluzas en Catalunya (FECAC), Francisco Ortiz, en representació de la Federación Andaluza de Comunidades (FAC), Manuel Gómez, president de l'Asociación de Rocieros Andaluces a Catalunya (ARAC), així com diversos representants d'entitats culturals andaluses, germanors i associacions rocieras.

Els tres primers premis van ser lliurats a Juan Serrano, Antonio Ruiz i María Ángeles Ábalos respectivament, mentre que els quarts van ser per a Juan Tejero, Manuel López, Manuel Valenzuela, el Centro Andaluz de la Comarca de Estepa i María López.

La presentació del llibre va córrer a càrrec de Ramon FLa sala d'actes de la Biblioteca Font de la Mina es va ompliar amb més de cent persones. Foto: Montse Pallarèsontdevila, José María Pulido, gerent editor de la revista Raíces Andaluzas i responsable de comunicació i difusió del CERCAT, Sandra Torres, directora del CERCAT, i Montse Sáez, sotsdirectora del CERCAT i coautora del llibre. Fontdevila va destacar el fet que el llibre, al ser bilingüe, sigui un reflex de la normalitat amb la qual es viu, no sols la Feria de Abril catalana, sinó qualsevol manifestació cultural en terres catalanes, tinguin les arrels que tinguin.

L'acte va concloure amb una actuació de la cantaora Alba Carmona, que va estar acompanyada a la guitarra per Alberto Martín, Pablo Gómez a la percussió, i Rocío Huertas com a segona veu.


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala