Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dilluns, 16 de Desembre de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- - 12/8/2014

Els Mossos d’Esquadra i la Gurdia Urbana de Badalona han activat durant el mes de juliol un pla de seguretat a diverses places i parcs dels barris de Llefi, la Salut, La Pau i Puigfred
- Durant l’operatiu Gregal, els agents han efectuat 23 intervencions relacionades amb actes incvics i han intervingut en 11 inciden

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Badalona han activat durant el mes de juliol un pla de seguretat a diverses places i parcs dels barris de Llefià, la Salut, La Pau i Puigfred. Foto: Comunicació BDNAgents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la comissaria de Badalona i agents de la Guàrdia Urbana de Badalona han portat a terme durant el mes de juliol un pla d’actuació conjunt de seguretat i prevenció a diverses places i parcs dels barris de Llefià, la Salut, La Pau i el Puigfred amb la finalitat de millorar la percepció de seguretat ciutadana i afavorir la convivència i el civisme a diversos espais públics d’aquestes zones de Badalona.

L’operatiu policial, que ha rebut el nom de Gregal, ha respòs a diverses demandes realitzades per la ciutadania a través de diversos canals on les principals problemàtiques detectades responien a conductes incíviques com danys al mobiliari urbà, brutícia al carrer, consum de begudes alcohòliques a la via pública, baralles, molèsties per sorolls i, en altres àmbits, actes de tinença il·lícita i consum de drogues a la via pública. L’operatiu policial s’ha portat a terme realitzant punts estàtics i patrullatges mòbils i a peu al parc del Gran Sol, el parc de les Palmeres, la plaça de la Dona, la plaça dels Planetes, la plaça d’Antonio Machado, l’illa dels Músics i el parc de les Muntanyetes.

El dispositiu ha estat dissenyat pels responsables de seguretat ciutadana dels diferents cossos policials que hi han participat. L’actuació policial s’ha dividit en dos trams horaris: el primer, de les 17 a les 20 hores, ha anat a càrrec d’agents dels Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Urbana; el segon tram, de les 20 a les 24 hores, ha anat a càrrec exclusivament de la patrulla reactiva Omega de la Guàrdia Urbana.

Els agents han fet durant l’operació Gregal un total de 326 actuacions en aquests espais públics on han incrementat la seva presència. Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana han fet un total de 54 identificacions judicials, 23 intervencions relacionades amb actes incívics -fonamentalment consum de begudes alcohòliques a la via pública- i han intervingut en 11 incidents rellevants, bàsicament baralles al carrer. També han mediat en 15 conflictes, han atès 74 requeriments de particulars, han fet 19 inspeccions a la via pública i 5 més en establiments comercials. També han portat a terme 54 contactes amb comerços d’aquests barris de Badalona.

El regidor de Segurerat, Convivència i Participació, Miguel Jurado, afirma que aquesta actuació conjunta dels Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana “ha estat molt eficaç i productiva, millorant la percepció que tenien els veïns de la seguretat ciutadana sobretot en aquests parcs i places”.

Notcies RelacionadesHas d'identificar-te per escriure comentaris. Si no ests registrat, pots fer-ho aqu
| Edici impresa pdf | Edici impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © rea Bess | Tots els drets reservats.


C/ Bess, n 7 - Sant Adri de Bess - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: Jos Alcal | Produccin: Montse Saez | Administracin | Web master: Jose Mejas | Informtica: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala