Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Divendres, 23 de Febrer de 2018
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - - 23/7/2014

Una aplicació amb tots els tràmits a seguir per obrir un nou negoci a la ciutat
- Explica, mitjançant un assistent, com es pot obtenir la llicència d’activitats

L’Ajuntament de Badalona posa en marxa una nova aplicació en línia que informa sobre quins tràmits s’han de seguir per obrir un nou negoci a la ciutat L’Ajuntament de Badalona ha posat en funcionament a través de la web municipal una nova aplicació que informa als ciutadans sobre quins tràmits s’han de seguir per tal d’obtenir una llicència d’activitats per obrir un nou negoci al municipi. A l’aplicació “Com tramito el permís per obrir el meu negoci?” es pot accedir a través de la web municipal www.badalona.cat i directament des de http://llicencies.badalona.cat.

Aquesta aplicació permet saber als veïns de la ciutat sense coneixements tècnics, mitjançant un assistent en línia, quin tipus de llicències d’activitats han de sol·licitar per obrir un negoci, quina documentació s’ha de presentar a l’Ajuntament, si el local està afectat pel planejament vigent o quin serà l’import de la taxa que haurà de pagar.

Només cal seguir els passos de l’assistent i omplir les dades que es sol·liciten com ara: l’adreça on es vol obrir el nou negoci, quin tipus de negoci es vol obrir (restaurant, estanc...) i la superfície total i/o de venda.

A més, complementant aquesta nova aplicació, també es posa en marxa un simulador en línia perquè, en cas d’haver de fer obres, es pugui conèixer, amb anterioritat, l’import de les diferents taxes. A aquest simulador es pot accedir des del lloc web https://seu.badalona.cat, cliqueu l’apartat Tràmits en línia i finalment, a Simulacions.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha valorat positivament l’entrada en funcionament d’aquesta nova aplicació web i ha explicat que “una de les prioritats d’aquest govern és potenciar l’activitat econòmica a la ciutat”. “Des de l’Ajuntament s’ha de facilitar la creació de nous negocis i comerços a Badalona i la millor manera per fer-ho és oferir als veïns una eina online molt simple per fer més àgil l’obtenció de la llicència d’activitats necessària per obrir un nou negoci a la ciutat”, ha afegit. L’alcalde de Badalona també ha afirmat que “s’ha d’aprofitar tot el potencial que brinden les noves tecnologies per continuar millorant la ciutat”.

 

 

Notícies RelacionadesHas d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala