Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dimecres, 24 d'Abril de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - - 21/7/2014

L’Ajuntament de Badalona i la Fundació La Caixa signen el conveni del programa “Gent 3.0”
- El programa fomenta la participació de les persones grans i organitza activitats perquè es mantinguin actives

L’Ajuntament de Badalona i la Fundació La Caixa signen el conveni del programa “Gent 3.0”L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol; el director de l’Àrea Social de la Fundació La Caixa, Marc Simón i Martínez; i el director territorial de CaixaBank a Barcelona, Jordi Nicolau Aymar, han signat avui el conveni de col·laboració del programa “Gent 3.0” per a persones grans.

Aquest programa té l’objectiu de fomentar la participació de les persones grans, donar valor a la seva experiència i situar-los com a protagonistes de la societat. Contempla l’organització d’activitats perquè les persones grans es mantinguin actives amb les tecnologies de la informació i també pel que fa a salut i benestar social. Cal destacar que durant l’any passat, 1.235 persones grans badalonines van participar d’aquestes activitats.

A Badalona els participants en el programa són els casals de gent gran de Can Mercader, Sant Antoni de Llefià, Centre i Congrés. Hi ha tres blocs d’activitats principals:

·Formació en tecnologies de la informació i la comunicació (TIC)

·Promoció de la salut i el benestar

·Participació social i voluntariat

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha destacat que “el conveni dóna continuïtat a un projecte que des d’un punt de vista social és dels millors que es poden dur a terme actualment en aquest àmbit i és un bon exemple del vessant més social de les entitats financeres”. “En aquests temps de dificultats econòmiques, aquest tipus de col·laboració entre el sector públic i el privat ens permet a l’administració local tirar endavant projectes socials i atendre demandes d’una part de la població que ho necessita”, ha afegit.

Segons el conveni, l’Ajuntament facilita els locals i assumeix el cost de les connexions d’Internet dels espais on s’ubiquen les aules informàtiques i de formació, i el seguiment de les activitats desenvolupades. La Fundació La Caixa, per la seva banda, aporta els formadors que treballen els projectes amb les persones grans i el maquinari, a més d’assumir el manteniment del projecte.

El conveni dóna continuïtat a la col·laboració en el desenvolupament d’activitats culturals, socials i lúdiques adreçades a les persones grans que mantenen l’Ajuntament de Badalona i la Fundació La Caixa a través d’un acord marc de col·laboració signat l’any 2001 i, des de llavors, prorrogat cada any.

 

 Has d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala