Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dimarts, 19 de Febrer de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - - 16/7/2014

ICV i Òmnium Badalona presenten el documental "Un país normal"
- En defensa del dret a decidir

ICV i Òmnium Cultural Badalona, van celebrar ahir a les 19h, un acte en defensa del dret a decidir, passant el documental “Un país normal”, al local d’ICV Badalona. ICV i Òmnium Cultural Badalona, van celebrar ahir a les 19h, un acte en defensa del dret a decidir, passant el documental “Un país normal”, al local d’ICV Badalona.

En el marc de la campanya “Un país normal” d’Òmnium, ICV Badalona va ser la primera entitat en organitzar un acte conjunt, fent el passi del video que es presentava abans d’ahir a nivell nacional, on surten diferents personalitats explicant els motius per anar a votar el dia 9 de novembre, així com la importància d’aconseguir efectivament el dret democràtic a “decidir”, i concretament a l’autodeterminació dels pobles.

L’acte d’ahir va ser presentat per Pilar Vallès, membre de la junta d’Òmnium Badalona, i van intervenir el candidat d’ICV Badalona, Àlex Mañas, i el periodista Antonio Baños, que també surt al documental.

Segons Àlex Mañas, una persona capaç de dividir la població entre persones nascudes a l’estat espanyol i a l’estranger, també per interessos electorals o personals és capaç de dividir la societat per la qüestió nacional. Així, el candidat d’ICV declara: “Si volem ser un país normal no podem permetre que la tercera ciutat de Badalona estigui en mans de Garcia Albiol al 2015”.

Antonio Baños va fer especial èmfasi a la sobirania dels pobles, defensant que el dret a decidir és una oportunitat per canviar moltes polítiques que ara no ens agraden, i tenim la possibilitat de trencar les cadenes nacionals i també les d’un sistema injust en molts altres aspectes. Segons el periodista, “el dret a decidir ens obre les portes a una democràcia participativa, i aquest avenç es pot fer realitat si el poble de Catalunya continua reivindicant els seus drets”.

Pilar Vallès, va mostrar la voluntat d’Òmnium de fer molts més actes d’aquestes característiques a Badalona d’aquí al 9 de novembre, per facilitar el debat democràtic d’assolir el dret a decidir, podent contrastar opinions contràries igualment respectables, i poder votar coses diferents a la consulta. Per això, la representant d’Òmnium Badalona va subratllar “Nosaltres no podem garantir que la consulta es faci realitat, però farem tot el possible per fer arribar aquest debat a la ciutadania i convèncer de la importància de poder exercir el dret a decidir també a Badalona”.

 

 

Notícies RelacionadesHas d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala