Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dijous, 27 de Febrer de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - Sant Adrià de Besòs - 10/7/2014

El Barcelona Beach Festival aposta pel Port Fòrum
- La primera edició, el 26 de juliol, reunirà per primera vegada en una mateixa nit David Guetta, Avicii i Steve Angello a la platja

Pino Sagliocco, durant la presentació d'ahir del Barcelona Beach Festival. Foto: JP“Estic molt content de tornar a Barcelona per fer aquest festival que espero doni vida a la zona del Port Fòrum”. Pino Sagliocco, promotor de Live Nation, va presentar ahir al Carpe Diem de la Ciutat Comtal el Barcelona Beach Festival, l’autoproclamat “primer festival a la platja”. Amb el reclam de juntar per primera vegada en una sola nit tres dels noms més destacats del món dj’s, David Guetta, Avichii i Steve Angello, el festival es durà a terme a la platja del Port Fòrum, just davant del Parc de la Pau adrianenc, el proper 26 de juliol. Per Sagliocco, responsable de les gires espanyoles de músics com Madonna, Muse o Lady Gaga, la zona té molt de potencial. “Em va agradar molt quan Amnèsia m’ho va proposar, amb la platja, les tres torres al fons. Em va inspirar moltíssim”.

S’han posat a la venda 25.000 entrades (d’entre 36 i 181 euros), tot i que el recinte podria acollir més públic. “No volem massificar l’espai”, va explicar el promotor. Per ara es porten venudes unes 15.000 entrades. “La venda d’entrada va molt bé, esperem que sigui “sold out””, va reconèixer Sagliocco. La majoria serà públic espanyol, i un euro de cada entrada es destinarà a fins socials. “Tot anirà a Sant Adrià. Volem ajudar la ciutat perquè estem molt contents amb la col·laboració de l’ajuntament”. A més, va afirmar que volen “trencar el mite sobre aquesta part de la ciutat, perquè és això, un mite”.

En quant a les mesures de seguretat, va assegurar que tot i dur-se a terme a la platja, al mar no es podrà banyar ningú a la nit. “No som uns nouvinguts, tenim experiència, i farem tot el possible perquè la gent s’ho passi bé I no hi hagui problemes”. El promotor també va avançar que aquest any el festival serà només d’un dia, però en el futur esperen ampliar amb més jornades i més activitats paral·leles.

El Barcelona Beach Festival començarà a les sis de la tarda, amb l’actuació de dj’s locals com Marsal Ventura, Joan Reyes, Àlex de Guirior, Quique Tejada, Juan Magán i l’expilot Fonsi Nieto. El plat fort arribarà a les 23.45 h., amb David Guetta. Avicii (1.30 h.) i Steve Angello (3.30 h.) agafaran el relleu i The Zombie Kids (5 h.) posaran el punt i final a un festival que els organitzadors esperen sigui un referent mundial.

 

Notícies RelacionadesHas d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala