Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Divendres, 17 de Gener de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - - 3/6/2014

El II Festival del Mar i II Fira Nàutica al Port de Badalona tanca amb un increment de l'activitat i visitants
- A banda de la mostra comercial s’han realitzat activitats com sortides a bord del quetx “Ciutat de Badalona"

La delegada del Govern María de los Llanos amb l'alcalde de Badalona Xavier García Albiol i representants d'altres entitats i institucions assistents a la fira. Foto: Monmar Comunicació / ADIN El II Festival del Mar i II Fira Nàutica al Port de Badalona duts a terme entre el 29 de maig i l'1 de juny ha tancat amb un lleuger creixement en visitants, tant a la seva mostra comercial com a les activitats nàutiques realitzades. L'ampli programa d’activitats ha aconseguit atreure nombrosos aficionats a la nàutica. “Tot i les dificultats del context econòmic hem aconseguit situar Badalona a l'epicentre del mapa nàutic català”, explica Imanol Sanz, gerent de Marina de Badalona. Per la seva banda, Jordi Senties, president de l'Associació d’Indústries, Comerç i Serveis Nàutics (ADIN), es mostra “satisfet del volum de negoci de la fira, presència d'expositors i l'increment de públic i activitat de l'edició”. També els expositors, entre els quals diferents empreses del port, han valorat l'esdeveniment com una bona eina per a la promoció de la nàutica i de Marina Badalona i les seves activitats i aposten per la seva continuïtat.

Durant aquest dies, a banda de la mostra comercial, que ha concentrat més de mig centenar d'embarcacions i empreses d'accessoris, electrònica, moda nàutica, lloguer, escoles nàutiques i serveis, s’han realitzant diverses activitats, com sortides i visites a bord de dos vaixells clàssics: el quetx “Ciutat Badalona” i el “Sant Ramon”, exhibicions de motos aquàtiques i en especial de una magnífica demostració de flyboard, sortides amb caiac, velers, etc. També s'han dut a terme l'espectacular simulacre d'un rescat al mar amb helicòpter a càrrec de Salvament Marítim, un cicle de xerrades tècniques sobre temes com la reforma dels títols nàutics, pesca, submarinisme i comunicació i màrqueting digital per a empreses nàutiques i les visites a la confraria de pescadors i la seva subasta de peix.

Gran nombre d'activitats es van dur a terme durant el II Festival del Mar i la II Fira Nàutica al Port de Badalona. Foto: Monmar Comunicació / ADINGran nombre d'activitats es van dur a terme durant el II Festival del Mar i la II Fira Nàutica al Port de Badalona. Foto: Monmar Comunicació / ADIN

ADIN també ha promogut durant la fira fadinboats.com, el portal d’embarcacions d’ocasió per als professionals del sector.
La voluntat dels organitzadors, Marina de Badalona i ADIN, amb la col·laboració de Reactivació Badalona (BCIN), l'Ajuntament de Badalona i la Diputació de Barcelona, és donar continuïtat a l'esdeveniment i major projecció en el futur.

Notícies RelacionadesHas d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala