Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dijous, 27 de Febrer de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - - 28/5/2014

Badalona obre el seu port a ciutadans i professionals de la nàutica
- Del 29 de maig a l’1 de juny les instal·lacions portuàries acolliran el II Festival del Mar i la II Fira Nàutica del Port

Del 29 de maig a l’1 de juny les instal·lacions portuàries acolliran el II Festival del Mar i la II Fira Nàutica del Port de BadalonaPer segon any consecutiu, el Port de Badalona acull el II Festival del Mar de Badalona i la II Fira Nàutica del Port de Badalona. Aquests dos importants esdeveniments, organitzats per Marina Badalona amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona, la Diputació de Barcelona, BCIN i l’Associació d’Indústries, Comerç i Serveis Nàutics, posicionen a la ciutat de Badalona en el centre de l’activitat nàutica de Catalunya.

L’acte d’inauguració tindrà lloc el divendres 30 de maig, a les 14 hores, al Moll de Capitania, i comptarà amb l’assistència de l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol.

Seguidament, s’oferirà una sardinada a càrrec de la Confraria de Pescadors Badalona per a gaudir de l’ambient més mariner.

Durant quatre dies, el públic professional i el general compartiran espai i passió pel mar. La II Fira Nàutica del Port de Badalona amplia els seus metres, tant a terra com a mar, i més de 25 empreses i entitats oferiran els seus serveis amb tracte personalitzat.

A la zona del Moll de Capitania i Moll de Ribera es concentraran les empreses de venda d’embarcacions noves i d’ocasió, accessoris, complements i serveis nàutics diversos. També hi haurà una gran oferta en lloguer, charters i escoles de formació.

En el marc de la Fira, al Centre d’Activitats Nàutiques es desenvoluparan presentacions i debats sobre temes d’actualitat del sector. Les sessions programades engloben temes com les singularitats del màrqueting nàutic o un estudi que posarà en relleu la situació econòmica del sector. També es presentarà el projecte Clipperton, que uneix la ciència i l’art al voltant del mar. Totes les activitats seran obertes i gratuïtes.

El Port de Badalona, un espai per a tota la família

Un dels objectius del II Festival del Mar de Badalona és donar a conèixer el Port de Badalona als ciutadans, i que facin d’aquest un espai imprescindible de gaudi i passeig. És amb aquest objectiu que des del divendres 30 de maig fins al diumenge 1 de juny s’han programat un bon nombre d’activitats obertes a tothom.

Una de les accions més destacades tindrà lloc el divendres 30 de maig, a partir de les 18.30 hores, quan tots aquells que visitin el Port de Badalona i es situin al dic de recer, viuran en directe un simulacre de rescat en mar, per part de Salvament Marítim. En aquest exercici hi participaran l’embarcació Salvamar Mintaka i l’helicòpter de salvament Helimer 201.

En el II Festival del Mar de Badalona tots els visitants trobaran la seva activitat. Els més atrevits podran fer un bateig de mar* en vela lleugera, caiac, surfsky o rem. El quetx Ciutat de Badalona* (vaixell històric) farà sortides al voltant del port per posar en contacte als badalonins i visitants amb el mar, i els més petits tindran durant tot el cap de setmana inflables gratuïts, a més de tallers de nusos mariners, visita a vaixells d’època i accés a les zones infantils habilitades.

No faltarà una bona oferta de restauració. Els restaurants ubicats al Port oferiran menús i descomptes especials a tots els visitants, per fer d’aquestes jornades una experiència inoblidable molt a prop del mar.

 

 

 Has d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala