Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dimecres, 15 de Juliol de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - - 21/5/2014

Badalona acollirà la II Trobada Gastronòmica Marinera els dies 23, 24 i 25 de maig al passeig Marítim
- La trobada oferirà una mostra de propostes culinàries de diversos restaurants de la ciutat

Badalona acollirà la II Trobada Gastronòmica Marinera els dies 23, 24 i 25 de maig al passeig MarítimBadalona acollirà la II Trobada Gastronòmica Marinera els dies 23, 24 i 25 de maig al passeig Marítim, a la zona situada a l’alçada de la platja dels Pescadors. La trobada, organitzada per l’empresa Barnarock amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona i San Miguel, oferirà una mostra de propostes culinàries de diversos restaurants de la ciutat.

L’objectiu de la trobada és promocionar la restauració local, destacant especialment la cuina marinera tradicional, amb plats que tenen el peix i el marisc com a elements principals. Les degustacions tindran un preu d’entre 2 i 6 euros. Les butlletes de degustació serviran per participar en el sorteig d’un viatge a Menorca per a dues persones.

La II Trobada Gastronòmica Marinera s’obrirà al públic el divendres 23 de maig, a les 18 hores. Els restaurants participants ocuparan tot un seguit de carpes amb espai per a les degustacions.

Pel que fa als horaris, la Trobada estarà oberta el divendres dia 23 de maig, de les 18 hores fins a la 1; dissabte 24, de les 11 hores fins a la 1; i diumenge 25, de les 11 fins a les 21 hores.

La regidora de Promoció Econòmica, Comerç, Consum i Turisme, Rosa Bertran, ha considerat que “la celebració d’aquesta segona edició de la Trobada Gastronòmica Marinera és una bona oportunitat perquè, durant tres dies, els visitants puguin tastar, en un mateix espai, diferents ofertes que presenten restaurants badalonins”.

Els restaurants participants i els plats que es podran degustar en la II Trobada Gastronòmica Marinera de Badalona són aquests:

·Restaurant O’Marulo (Pop a la gallega)

·Río Andarax (Caçó adobat amb fregit de gambetes)

·Cafè La Font (Musclos tigre amb Olimar)

·Sant Anastasi (Torradeta d’anguila fumada amb tomàquet confitat i pa de coca de recapte)

·Aroma Kaori (Makis de salmó i tonyina-California rolls)

·Sánchez-Padilla (Nero al forn amb guanició)

·El Trabucaire (Trio de piruletes Trabucaire)

·La Donzella de la Costa (Navalles a la planxa amb oli de carbó)

·El Badiu del Micaco (Montadet de cranc amb croquetes de calamarsó i braves))

·El Badiu de la Figuera (Amanida de pasta fresca amb salmó brasejat)

·Can Daniel (Fritada)

A més, hi haurà postres de Comas Pastisseria, gelats d’Antiu-Xixona, vins de Cristina Guillén, cava Privat i cerveses San Miguel.

 

 


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala