Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Divendres, 13 de Desembre de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Sant Adri de Bess - 21/5/2014

Els diputats al Parlament de Catalunya per ICV i EUiA Dolors Camats i Joan Mena recalen a Sant Adri
- Ahir a la tarda al Polidor, degut a l'amenaa de pluja

Acte d'ICV-EUiA a Sant Adrià amb la presència dels diputats al Parlament de Catalunya Dolors Camats i Joan Mena. Foto: ICV-EUiA SAAquest dimarts, ICV-EUiA Sant Adrià de Besòs ha realitzat un acte al Polidor dintre de la campanya electoral de les eleccions europees del proper diumenge 25 de maig amb la presència dels diputats de la coalició al Parlament de Catalunya Dolors Camats i Joan Mena acompanyats pel regidors d'ICV-EUiA a la ciutat.

A la primera intervenció, Gregorio Belmonte, regidor d'Educació a Sant Adrià ha demanat que cal “desterrar les polítiques de retallades que afecten a les nostres escoles, polítiques que s'inicien a Europa i que el PP i CIU apliquen aquí. O en aquestes eleccions derrotem a la Troika, o les nostres escoles públiques deixaran d’existir tal i com la coneixem ara”. Per Belmonte és una qüestió de prioritats amb els diners públics “s’estan rescatant bancs, afavorint elèctriques i concessionàries d'autopistes i la conseqüència és que l'educació ara mateix no té prou finançament per funcionar suficientment”

La segona intervenció ha estat la del regidor de Medi Ambient i Salut Pública Gregorio Camacho, que també ha animat els i les assistents no només a acudir a les urnes el proper 25 de maig, sinó també a animar als seus veïns i veïnes, amics i amigues, companys i companyes a fer el mateix per aconseguir derrotar la troika i omplir les urnes de drets i dignitat per fer realitat el lema de la campanya. En aquest sentit, Camacho ha explicat que “aquesta UE no és l’única Europa possible, i ha recordat que l’acte ha tingut lloc al costat del riu Besòs, arranjat gràcies a un projecte Urban finançat per la UE. Això són coses que han estat possibles amb un Parlament Europeu amb un color diferent que el que tenim ara”.

En el seu torn el diputat al Parlament de Catalunya Joan Mena, ha denunciat que “les polítiques neoliberals dictades per la Troika a la Unió Europees es concreten en 26 milions de treballadors europeus en atur; en un austericidi que al nostre país ha provocat l’exili juvenil i la precarització de l’ocupació en pèssimes condicions laborals”. En aquest sentit, el diputat ha denunciat “el suport que el PP, el PSC i CiU estan donant a les polítiques de retallades de drets en un autèntic ‘ménage a trois’ com evidencia per exemple la reforma exprés de l’article 135 de la constitució”.

Tot seguit la diputada al Parlament Dolors Camats, ha advertit que les retallades encara poden ser pitjor “d’una banda, l’austericidi encara pot agreujar la pèrdua de drets socials. Però de l’altra, també pot seguir minvant la qualitat democràtica de les societats europees”. Camats ha recordat que la cancellera alemanya Angela Merkel ja es prepara per reeditar la gran coalició de Populars (PP) i Socialdemòcrates (PSOE) a nivell europeu. Enfront d’això, però, hi ha alternativa, ha reivindicat que “No hi ha polítiques de retallades neutrals; i tant que hi ha ideologia darrera!”. Hi ha alternativa, i tant que n'hi ha!, ha reivindicat en tercer lloc la diputada, que ha dit que perquè això sigui possible cal participar el 25 de maig a les eleccions, per tal “que siguem més, més forts i els tornem a fer por”.

 

 

Notcies RelacionadesHas d'identificar-te per escriure comentaris. Si no ests registrat, pots fer-ho aqu
| Edici impresa pdf | Edici impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © rea Bess | Tots els drets reservats.


C/ Bess, n 7 - Sant Adri de Bess - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: Jos Alcal | Produccin: Montse Saez | Administracin | Web master: Jose Mejas | Informtica: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala