Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dimecres, 13 de Novembre de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sez - Sant Adri de Bess - 12/5/2014

L’Ajuntament intensifica el control policial sobre els bars i establiments d’oci que pertorben el benestar del venat
- El pla especial d’actuaci ha comenat a donar els seus fruits amb la reducci horria del bar “Ars Amantis”

El pla especial d’actuació ha començat a donar els seus fruits amb la reducció horària del bar “Ars Amantis”, ubicat al carrer Onze de Setembre. Foto: MSPer tal de donar resposta a la demanda dels veïns i veïnes, l’alcalde, Joan Callau, va impulsar fa uns mesos un pla especial d’actuació sobre cinc bars del municipi, que amb la seva activitat alteren sovint la convivència i el descans del veïnat. Els principals problemes que generen aquests establiments són un grau de soroll excessiu, l’incompliment d’horaris i problemes de seguretat.

Gràcies a un major control policial sobre aquests cinc establiments, s’han pogut obtenir les proves per obrir els corresponents expedients sancionadors que acabaran properament amb la clausura del negoci o la reducció horària de l’activitat.

L’actuació ha començat ja a donar resultats i fa uns dies es va tancar un dels cinc expedients amb la notificació als propietaris del bar “Ars Amantis”, ubicat al carrer Onze de Setembre, de la reducció horària de la seva activitat de dilluns a diumenge fins a les 00:30 h (la normativa permet que els bars obrin fins a les 2.30 h de dilluns a dijous, i fins a les 3 h divendres, dissabtes i vigílies de festius).

A banda d’aquest pla especial, l’Ajuntament desenvolupa inspeccions periòdiques sobre els bars i establiments d’oci per assegurar-se que compleixen les ordenances. Aquest 2014 l’Ajuntament té oberts 10 expedients sancionadors per diferents causes (infraccions relacionades amb les terrasses, sorolls, incompliment d’horaris, exercici de l’activitat sense llicència, etc.) que seran objecte en la major part dels casos de multes, que van dels 600 € als 20.000 €, en una de les infraccions més greus. L’any 2013 l’Ajuntament va sancionar una seixantena d’establiments de la ciutat.

Una de les prioritats de l’equip de govern és garantir la convivència i el benestar veïnal i afavorir un bon ús de l’activitat comercial i d’oci, per això diferents regidories estan treballant

conjuntament impulsant diverses accions amb aquest objectiu comú. En aquesta línia, fa uns mesos es va posar en marxa el Pla especial de regulació d'usos per a la dinamització comercial, al voltant de l’eix comercial de la ciutat (del qual el carrer Onze de Setembre forma part prohibint l’activitat de bars musicals, locals d’espectacles i activitats anàlogues). També s’ha aprovat una moratòria, en tota la zona limítrof amb Artigues, que impedeix la concessió de llicències per activitat de bars i similars. A més a més, les regidories de barri treballen amb les associacions de veïns i veïnes per impulsar accions que fomentin el civisme i la bona convivència.

 Has d'identificar-te per escriure comentaris. Si no ests registrat, pots fer-ho aqu
| Edici impresa pdf | Edici impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © rea Bess | Tots els drets reservats.


C/ Bess, n 7 - Sant Adri de Bess - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: Jos Alcal | Produccin: Montse Saez | Administracin | Web master: Jose Mejas | Informtica: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala