Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dissabte, 28 de Març de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Sant Adrià de Besòs - 2/5/2014

Juan Carlos Girauta: “Un partit que vol rompre amb un estat membre de la Unió Europea no és un partit europeista”
- El número dos de Ciutadans al Parlament Europeu assegura que “les crisis que assolen Espanya les anem a superar tots units, malgra

El número dos de Ciutadans al Parlament Europeu assegura que “les crisis que assolen Espanya les anem a superar tots units, malgrat els nostres governs““Un partit que vol trencar amb un estat membre de la Unió Europea no és un partit europeista". Així ho ha dit el número dos de la llista de Ciutadans (C 's) per a les eleccions europees, Juan Carlos Girauta, en l'acte de presentació de la candidatura a les eleccions europees al Casal de Cultura de Sant Adrià de Besòs.

Girauta ha advertit Artur Mas que “la ciutadania europea depèn de la ciutadania d'un estat membre de la Unió Europea”, i ha recordat al Govern d'Artur Mas que “en un estat de dret no es pot invocar una democràcia pròpia per sobre de la llei”.

En un acte al qual han acudit membres de l'Executiva de Ciutadans, el número dos de Ciutadans a l'Eurocambra ha assegurat que “amb la unió dels pobles d'Europa anem a superar les crisis que assolen Espanya: la crisi de valors, la crisi de moral pública, i sobretot la crisi econòmica”, i ha reiterat que “l'anem a superar els ciutadans units malgrat els nostres governs”.

Després d'exposar un vídeo en el qual els candidats expliquen els seus somnis per al futur de la UE, el diputat de Ciutadans al Parlament de Catalunya, José María Espejo -Saavedra, ha declarat que des de C 's “no tolerarem que ens treguin de Europa, ja que la Unió Europea és el nostre marc comú amb la resta de ciutadans europeus”, i ha manifestat que el proper 25 de maig ciutadans votarà “sí a Catalunya, si a Espanya i si a Europa”.

Després de presentar l'espot de campanya de Ciutadans titulat “Un projecte comú” i en què es pot veure l'esperança de tres generacions per canviar les coses i il·lusionats per votar el 25 de maig per reformar Espanya i Europa, el coordinador de l'agrupació del Barcelonès Nord, Fausto Ramírez, ha posat de manifest la necessitat de “recuperar la complicitat entre el ciutadans i la classe política” i ha conclòs que “Ciutadans vol liderar un canvi en la forma de fer política des de Catalunya, amb Espanya i dins d'Europa”.

Text: Ciutadans

 

 

 Has d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala