Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dijous, 24 de Gener de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - - 28/4/2014

La segona Badalona Shopping Night es celebrarà el dissabte 3 de maig
- Creix fins a 180 el nombre de botigues del centre de la ciutat que obriran fins a la mitjanit i oferiran avantatges comercials

La regidora de Promoció econòmica, Comerç Consum i Turisme, Rosa Bertran, afirma que aquesta iniciativa demostra que el comerç local i de proximitat de Badalona continua més viu que mai. Foto: Comunicació BDNLa segona edició de la Badalona Shopping Night es farà aquest dissabte 3 de maig. El tercer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Badalona, Miguel Jurado, la regidora de Promoció Econòmica, Comerç, Consum i Turisme, Rosa Bertran, i el gerent del Grup Vidal, Josep Costa Solà-Segalés, en representació dels comerciants, han presentat avui aquest esdeveniment en què les botigues del centre de la ciutat obriran des de les 20.30 hores fins a la mitjanit i oferiran diverses activitats dins i fora dels seus establiments.

La Badalona Shopping Night està organitzada per l’Associació de Comerç BadaCentre i Centre Comerç Badalona amb el suport de l’Ajuntament de Badalona i Badalona Comunicació.

Més de 180 botigues del centre de la ciutat participaran en aquesta nit de compres oferint avantatges comercials diversos, així com diverses activitats lúdiques, artístiques i gastronòmiques. Per primera vegada, Mercats Municipals de Badalona participaran en la Badalona Shopping Night. En concret, el Mercat Maignon obrirà les seves portes fins a la mitjanit per oferir tastets gastronòmics i diverses activitats.

El tret de sortida de la Badalona Shopping Night tindrà lloc a la plaça de la Vila, a les 20.30 hores, amb l’espectacular posada en escena de la Flashmob de la Shopping Night. Aquesta activitat es presenta amb una nova coreografia dirigida per Maribel del Pino i amb la col·laboració de les principals escoles de dansa de Badalona. D’altra banda, la Badalona Shopping Night tindrà també una cançó pròpia i una passarel·la virtual. En l’edició d’enguany el padrí és Guillem Rodríguez, dissenyador de la passarel·la 080 i Premi al Millor Dissenyador Jove d’Espanya.

Fins a les 12 de la nit els visitants podran gaudir de descomptes exclusius en les botigues i de tota mena d’activitats, tant als establiments com al carrer. En aquest sentit es preveuen activitats al carrer del Canonge Baranera cantonada amb el carrer d’en Prim, al carrer de Francesc Layret i a la plaça de Maignon. A l’escenari de la plaça de la Vila hi haurà sortejos especials i activitats artístiques, com ara música salsa a les 23.45 hores, una desfilada de moda a la mitjanit i a les 00.30 hores ball amb l’Orquestra Nevada’s.

La regidora de Promoció Econòmica, Comerç, Consum i Turisme, Rosa Bertran, ha destacat que “enguany la Shopping Night la crescut de manera important, incorporant també la participació del Mercat Maignon i passant de les 130 botigues i negocis participants en l’edició de l’any passat als 180 d’aquest any, un fet que ja parla per si sol”. La Shopping Night és una festa del comerç que té la intenció d’atreure visitants i fer que es parli de Badalona i és un esdeveniment que demostra que el comerç local i de proximitat de la ciutat continua més viu que mai”, ha afirmat.

Per la seva banda, el representant dels comerciants, Josep Costa Solà-Segalés, ha destacat l’èxit de l’edició anterior d’aquest esdeveniment i ha afegit que la implicació dels comerciants en aquesta iniciativa “demostra i confirma que Badalona té un entramat comercial potent, creatiu, singular i professionalitzat que generen bàsicament les empreses familiars”.

 

 Has d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala