Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dissabte, 14 de Desembre de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sez - - 27/4/2014

Recepci de l'Ajuntament a l’equip del Joventut Badalona que fa 20 anys va guanyar la Copa d’Europa
- Els membres de l’equip campi l’any 1994 han compartit aquest homenatge amb l’afici reunida a la plaa de la Vila

La plaça de la Vila s'ha omplert amb afeccionats verd-i-negres que volien retre homenatge als campions de fa 20 anys. Foto: Comunicació BDNL’Ajuntament de Badalona ha organitzat avui diumenge una recepció oficial a l’equip del Joventut Badalona que fa 20 anys es va proclamar campió de la Copa d’Europa de Bàsquet.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha presidit aquest acte d’homenatge que ha comptat amb la presència de la pràctica totalitat dels jugadors que van guanyar la Copa d’Europa el 21 d’abril de 1994 en la final disputada a Tel Aviv, a excepció de Juanan Morales que no ha pogut ser-hi per motius familiars. Així, a l’acte hi han assistit Jordi Villacampa, els germans Jofresa, Dani Pérez, Corrales, Dani Garcia, Albert, Lleal, Thompson, Mike Smith i Ferran Martínez. També hi ha estat present l’entrenador de l’equip que va aconseguir aquest títol, Zeljko Obradovic, l’equip tècnic i alguns directius de l’època. Els campions d’Europa de 1994 han estat rebuts al Saló de Plens i han sortit al balcó de la Casa de la Vila per saludar els aficionats que s’han reunit a la plaça de la Vila.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha afirmat en l’acte oficial celebrat al Saló de Plens que “el títol obtingut pel Joventut Badalona l’any 1994 va ser molt important a nivell esportiu i alhora aquella victòria va servir per reafirmar entre els veïns de Badalona l’orgull de pertinença a aquesta ciutat”. Garcia Albiol ha dit que “en aquests 20 anys han canviat moltes coses però la filosofia del Joventut Badalona continua sent la mateixa, la de treballar amb la pedrera i comptar amb jugadors de fora de bona qualitat esportiva i humana”.

L’acte d’aquest migdia forma part de les activitats que el Joventut Badalona ha programat amb motiu de la celebració d’aquest 20è aniversari. La part central dels actes del 20è aniversari tindrà lloc aquest tarda al descans del partit entre el FIATC Joventut i l’Herbalife Gran Canaria, al Palau Municipal d’Esports, amb la presència dels protagonistes de la final de Tel Aviv.

L’Ajuntament de Badalona ha ofert avui un homenatge a l’equip del Joventut Badalona que fa 20 anys va guanyar la Copa d’Europa. Foto: Comunicació BDN

 

 

 

 

Notcies RelacionadesHas d'identificar-te per escriure comentaris. Si no ests registrat, pots fer-ho aqu
| Edici impresa pdf | Edici impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © rea Bess | Tots els drets reservats.


C/ Bess, n 7 - Sant Adri de Bess - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: Jos Alcal | Produccin: Montse Saez | Administracin | Web master: Jose Mejas | Informtica: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala