Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dilluns, 25 de Maig de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Pallarès - Sant Adrià de Besòs - 3/5/2010

Es celebra la II edició dels Premis Ciutat de Sant Adrià
- Amb el reconeixement de les persones i les entitats més implicades en el municipi

Ahir es va celebrar la segona edició dels premis Ciutat de Sant Adrià, una iniciativa amb la qual es pretén fer un reconeixement a totes aquelles persones i entitats que treballen i lluiten dia a dia per la seva ciutat. El bon temps va permetre que l’acte tingués lloc als exteriors del Museu de la Història de la Immigració de Catalunya (MhiC), i va estar presidit per l’alcalde Jesús María Canga.

Isabel Marcuello, regidora de relacions ciutadanes i institucionals, i Mª Carmen Rodríguez, regidora de participació ciutadana, van ser les encarregades d’obrir l’entrega de Segona edició dels Premis Ciutat de Sant Adrià. -  Foto: Montse Pallarèspremis tot indicant la importància d’aquesta aposta per la implicació de tots els adrianencs i adrianenques en els seus barris i amb la seva gent. Com a novetats trobem el canvi de data, que aquest any ha estat el més proper a la diada de Sant Jordi i també la creació d’una icona simbòlica representativa dels premis Ciutat de Sant Adrià. Tanmateix, les categories han variat des de la primera edició i ara es divideixen en quatre enlloc de nou, a més dels sis guardons atorgats directament per l’alcalde.

Dins de la categoria de cultura, els guardonats van ser Xavier Blanes, pel seu desenvolupament i projecció de la cultura popular catalana al municipi, i la Coral de Sant Adrià per la seva tasca en territori musical i en la promoció de la ciutat de portes cap a fora. Un empat va fer que dos persones físiques rebessin el premi Ciutat de Sant Adrià en la categoria d’esports i lleure: Joan Llandrich, per la seva tasca en el futbol femení i en l’esport base, i Josep Casacuberta, pel foment d’activitats esportives per a la gent gran. A més, el Club Esportiu Sant Gabriel va ser l’entitat guardonada en aquest àmbit. La tercera categoria, sota el nom de societat activa, va recaure en el Grup Escolta i Guia de Sant Adrià, per la seva vocació en aportar valors als joves de la ciutat, i en la senyora Amalia Cabal, per la seva participació activa en la vida social i cultural del municipi. Finalment, en la categoria de serveis als ciutadans, el reconeixement va ser per Puri Frías, per la seva constant lluita per la millora de l’accessibilitat a l’espai urbà, i per la Fundació privada Pere Closa, pel seu treball en la promoció i formació de l’ètnia gitana a Catalunya.

Els sis premis especials, atorgats per l’alcalde i aprovats per la comissió corresponent, han estat proposats per entitats i per la ciutadania adrianenca. Els guardonats han estat els següents: Pilar Manjón, presidenta de l’associació 11-M Víctimas del Terrorismo, Antonio Atencia, pastor evangelista del barri de La Mina, Joan Palet, director de l’orquestra de cambra Amics dels Clàssics i el padre Ángel, en representació dels Padres Barnabitas. Les dues commemoracions pòstumes van ser per José Luis Ruiz Casado, un guardó recollit pels seus fills, i per Bienvenido Hoyos, pel seu treball de carter en temps molt difícils per la ciutat. En l’entrega de premis van participar els premiats de l’edició anterior, així com els diferents membres del consistori adrianenc.

 Has d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala