Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dijous, 21 de Març de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - - 8/4/2014

Badalona celebra el segon cap de setmana de la Festa Medieval, centrada enguany en el món dels pirates
- Els dies 11, 12 i 13 d’abril hi haurà desembarcament i atacs de pirates als barris de Canyadó, Dalt de la Vila i Centre

Badalona celebra el segon cap de setmana de la Festa Medieval, centrada enguany en el món dels piratesBadalona celebra el segon cap de setmana de la Festa Medieval, centrada enguany en el món dels pirates. Després que el passeig marítim i el Port acollissin aquest passat cap de setmana una batalla naval i una gresca pirata, la Festa continua els propers dies 11, 12 i 13 d’abril amb un desembarcament i atacs de pirates, entre altres activitats, que es faran als barris de Canyadó, Dalt de la Vila i Centre.

Divendres 11 d’abril

A les 19.30 hores se celebrarà l’arribada d’una comitiva de nobles a la plaça de Font i Cussó del barri de Dalt de la Vila. Els nobles hauran sortit una hora abans de la Rambla de Badalona, davant del monument a Roca i Pi.

Dissabte 12 d’abril

A les 11 hores a la platja dels Pescadors, al barri del Centre, hi haurà un desembarcament pirata que comptarà amb la presència no solament de pirates sinó també de vilatans, pescadors i camperols. Tots ells protagonitzaran una fugida, en forma de cercavila, que els portarà fins al Centre de Cultura Tradicional de Can Canyadó.

A prop d’aquest espai, a la plaça de la Baixadeta, s’establirà un mercat medieval que serà l’escenari a partir de les 20.30 hores, del dissabte 12 d’abril, d’un atac pirata, la cremada de la masia de Can Canyadó i les actuacions de diversos grups dins la Nit dels Pirates. A més durant la jornada se celebraran tallers infantils i juvenils, danses medievals i del ventre i concerts de música medieval i de cant coral, entre altres.

Diumenge 13 d’abril

La festa acabarà el diumenge 13 d’abril, a les 12 hores, amb un pacte de pau i torneig medieval i a les 18.30 hores, amb un espectacle de màgia medieval a càrrec d’Enric Magoo.

La Festa Medieval està organitzada per l’Ajuntament de Badalona i l’Associació Festa Medieval Sant Jordi i hi participen més de 60 entitats de la ciutat, com ampes i escoles, grups de foc, geganters, associacions de veïns, grups de teatre, dansa, música i cant, entitats de cultura popular, esportives, de lleure i oci, solidàries, a més de diversos restaurants.

 

 Has d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala