Crea el teu compte
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dimarts, 19 de Febrer de 2019
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Sant Adrià de Besòs - 3/4/2014

Yalah posa en marxa una nova edició del projecte Vacances en Pau
- El proper dimarts, 8 d'abril, a les 19 hores portarà a terme una xerrada informativa al Polidor

El proper dimarts, 8 d'abril, a les 19 hores Yalah portarà a terme una xerrada informativa al Polidor per informar sobre el projecte Vacances en Pau 2014. Foto: Yalah El projecte Vacances en Pau és un símbol de solidaritat amb els nens i nenes sahrauís que viuen als campaments de refugiats a Tindouf (Algèria), a la zona més inhòspita del desert del Sàhara. És un clam a favor de la pau, contra la injustícia i la guerra.

Aquest projecte, on famílies catalanes acullen durant els mesos de juliol i agost infants sahrauís, pretén donar-los la possibilitat de tenir una altra imatge del món, diferent a la que els mostra la realitat quotidiana dels campaments de refugiats, on part del Poble Sahrauí viu exiliat des de l’any 1975 i sobretot gaudir d’unes revisions mèdiques i d’una dieta equilibrada i nutrida al llarg d’aquests dos mesos d’estiu.

En aquest indret les condicions de vida són extremes: temperatures superiors als 50º a l’estiu i molt baixes a les nits d’hivern, manca d’aigua corrent i llum elèctrica, manca dels productes més bàsics, en especial alimentació i vestit. A tot això cal afegir que aquesta situació cada any s’agreuja més a causa de les importants retallades de l’ajuda alimentària per part dels organismes internacionals (PAM, ACNUR).

El projecte Vacances en Pau és fa cada any més necessari i, per això, des de l’associació Yalah- Solidaris amb el Poble Sahrauí de Sant Adrià de Besòs, fem una crida a les famílies adrianenques que estiguin interessades en acollir aquest estiu un nen o nena sahrauí i les convidem a la Xerrada Informativa que realitzarem el proper dimarts 8 d'abril a les 19 hores al Centre Polidor (pl. Guillermo Vidaña s/n, junt a la biblioteca del c/ricard) de Sant Adrià de Besòs.

Al nostre municipi, aquest projecte és el fruit de la col·laboració, des de fa nou anys, de l’associació Yalah amb l’Ajuntament de Sant Adrià. El seu suport és fonamental a l’hora de fer possible l’arribada d’aquests nens i nenes, ambaixadors d’un poble una bona part del qual viu exiliat en camps de refugiats, a l’espera que s’apliqui la legalitat internacional.

Per obtenir més informació sobre el projecte Vacances en Pau i sobre la situació en general d’aquest conflicte podeu posar-vos en contacte amb nosaltres al telèfon: 615.02.89.83.

Text: Yalah Solidaris amb el Poble Sahraui

Notícies RelacionadesHas d'identificar-te per escriure comentaris. Si no estàs registrat, pots fer-ho aquí
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala