Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dissabte, 15 d'Agost de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- - 2/4/2014

La Festa Medieval de Badalona comença aquest cap de setmana amb una batalla naval al pont del Petroli
- La Festa seguirà els dies 11, 12 i 13 d’abril amb desembarcament i atacs de pirates

La Festa Medieval de Badalona comença aquest cap de setmana amb una batalla naval al pont del Petroli. Foto: Comunicació BDNLa Festa Medieval de Badalona comença aquest cap de setmana amb una batalla naval al pont del Petroli. La Festa, organitzada per l’Ajuntament de Badalona, l’Associació Festa Medieval Sant Jordi i Marina Badalona, seguirà els dies 11, 12 i 13 d’abril amb un desembarcament i un atacs de pirates, entre altres activitats, que es faran als barris de Canyadó, Dalt la vila i Centre, i al Port.

Amb el lema “Pirates a Badalona” aquest any la festa inclou més activitats centrades en el mar, començant per una batalla naval que tindrà lloc el dissabte 5 d’abril, a les 19 hores. Tres vaixells pirates atacaran i conqueriran el pont del Petroli . Després de la batalla els pirates i el públic aniran en cercavila des del pont fins al final del passeig Marítim, on hissaran la bandera pirata i conqueriran el Port. Tot seguit hi haurà un espectacle teatral i pirotècnic, l’enlairada d’estels lluminosos i gresca pirata al Port amb sopar i animació pirata.

El mateix dissabte 5 d’abril i el diumenge 6 hi haurà altres activitats a la zona del front marítim i al Port, com tallers de disfresses pirates i de pop cakes, un mercat pirata i una cantada marinera. A més, molts balcons de la zona tindran posada la bandera pirata. Durant la celebració de la festa l’aparcament del Port de Badalona serà gratuït.

Els dies 11, 12 i 13 d’abril la Festa Medieval es trasllada als barris de Dalt de la Vila i Canyadó i a la platja dels Pescadors, al barri del Centre. Aquest darrer espai és l’escenari del desembarcament pirata que tindrà lloc eldissabte 12 d’abril, a les 11 hores, amb presència no solament de pirates sinó també de vilatans, pescadors i camperols.

A la plaça de Font i Cussó del barri de Dalt de la Vila, el divendres 11 de març, a les 18.30 hores, se celebrarà l’arribada d’una comitiva de nobles, sortits una hora abans de la Rambla de Badalona, davant del monument a Roca i Pi a la Rambla.

La plaça de la Baixadeta, al barri de Canyadó, acollirà un mercat medieval i serà l’escenari a partir de les 20.30 hores del dissabte 12 d’abril d’un atac pirata, la cremada de la masia de Can Canyadó i les actuacions de diversos grups dins la Nit dels Pirates. La festa acabarà el diumenge 13 d’abril, a les 18.30 hores, amb un espectacle de màgia medieval a càrrec d’Enric Magoo.

La Festa Medieval és fruit del treball conjunt de més de 60 entitats de la ciutat, com ampes i escoles, grups de foc, geganters, associacions de veïns, grups de teatre, dansa, música i cant, entitats de cultura popular, esportives, de lleure i oci, solidàries, a més de diversos restaurants.

 

 

Notícies Relacionades


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala