Publicitat
Publicitat
Publicitat

Dimecres, 15 de Juliol de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - - 6/3/2014

La Biblioteca de Can Casacuberta presenta aquest mes de març l’exposició “L’organització de la vida quotidiana”
- En el marc del Dia Internacional de les Dones

La Biblioteca de Can Casacuberta presenta aquest mes de març l’exposició “L’organització de la vida quotidiana”, en el marc del Dia Internacional de les DonesLa Biblioteca de Can Casacuberta ofereix des del dia 11 i fins al 31 de març l’exposició “L’organització de la vida quotidiana”, en el marc de les activitats vinculades a la celebració del Dia Internacional de les Dones a Badalona.

Aquesta mostra és una producció de l’Institut Català de les Dones que té per objectiu explicar què són els usos del temps. En aquest sentit, es presenten les dificultats per harmonitzar la vida laboral, la personal i la familiar, fets que han convertit la gestió del temps en una de les qüestions prioritàries per al benestar de les persones.

La mateixa Biblioteca de Can Casacuberta presenta del 12 al 30 de març l’exposició “Escaleta de versos. Joana Raspall, graó a graó”. Es tracta d’un recull de les obres que l’escriptora recentment desapareguda va dedicar al públic infantil. Aquesta mostra ha estat elaborada pel Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil amb motiu del centenari del naixement de l’escriptora.

Vinculat a aquesta exposició, dijous 20 de març, a les18 hores, a la mateixa Biblioteca, es realitzarà el taller de poesia Benvinguda, Primavera, que inclourà la lectura de poemes sobre la primavera de Joana Raspall a càrrec de nens i nenes.

Pel que fa a la resta d’activitats que durant aquest mes es duen a terme a les biblioteques de Badalona, cal esmentar la presència el dimecres 12 de març, a les 18 hores, a la biblioteca de Pomar, de la companyia Teatre al Detall, que presentarà l’obra Llepafils: el nen que només menjava patates fregides. La representació anirà seguida d’un taller que tractarà el tema de l’alimentació dels nens.

També el dia 12, a les 19 hores, a la Biblioteca de Can Casacuberta, hi haurà la xerrada “Com navegar amb seguretat per les xarxes socials”. Durant l’acte s’explicaran les principals situacions de risc i les mesures recomanades que cal prendre per fer servir les xarxes socials tenint cura tant de la privacitat com de la seguretat.

L’autor badaloní Joan Soler i Amigó participarà dijous 27 de març, a les 19 hores, a la Biblioteca de Can Casacuberta en la tertúlia que tractarà sobre la seva obra La muntanya de les relíquies, 22è Premi Literari Ciutat de Badalona de Narrativa.

Per altra banda, durant tot el mes i a les diferents biblioteques hi haurà la presència de contacontes professionals com Juanjo Navarro, Anna Garcia, Mireia Chalamanch, Mon Mas, Roger Cònsol, Impro Show, Albert Estengre o Rosa Maria Cuesta.

 

 

 

 

Notícies Relacionades


| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2014 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.


C/ Besòs, nº 7 - Sant Adrià de Besòs - Barcelona (Spain) C.P. 08930 Tel. 93 462 18 63
Gerencia: Jose M. Pulido | Dpto. Comercial: José Alcalá | Producción: Montse Saez | Administración | Web master: Jose Mejías | Informática: Pedro Santos | Publicidad: Jose ALcala